Správná skincare

Otázku položila: Anonymní uživatelka #333645 21.5.2020 14:33

Dobrý den, chtěla bych se konečně začít o svou pleť starat tak, jak mám, jenže nevím jak.
Chtěla bych se zeptat, kam zajít, když nevím, co je pro mě nejlepší? Poradí mi normálně kožní? Pleť se mi mastí, tvoří se akné, ale zároveň se snadno podráždí, udělají se šupinky a je citlivá.. takže uplně nevím, po čem sáhnout. A ted další dotaz, je spousta značek, demalogica, eucerin, bioderma.. opět, kterou zvolit?

Byly jste některá na nějaké takové konzultaci? Kde? Přijde mi, že třeba plet vám otestují třeba v rámci značky a tak vám logicky doporučí tu svou značku.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nesla bych s tim ke koznimu ale ke kosmeticce...

  • Na kožním ti možná něco málo poradí, ale rozhodně je lepší jít za kosmetičkou. Pro začátek je asi jedno kterou si vybereš. Ona ti poradí, ukáže jak máš co používat, co si pořídit, celkovou diagnostiku pleti. Samozřejmě to něco stojí, takže pokud nemáš moc peněz, zkus se třeba mrknout na slevomat.cz tam bývají výhodný poukazy na kosmetiku :-)
    Značky vyhovují lidem různě podle typu pleti, věku i kolik na to máš peněz. Rozhodně se vyplatí si občas trochu připlatit za kvalitní produkt, který třeba i dýl vydrží. Já osobně mám moc ráda syncare, avaha, janssen, ryor. Cenově dostupnější je určitě ryor a něco málo od syncare :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 602 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se