bojím se že oděhotním je mi 14

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422152 1.10.2019 1:30

Ahoj, včera jsem měla svůj první sex, dopadlo to nejhuř jak mohlo ....
je nějaká Antikoncepce po sexu ? a je volně prodejná, a dají mi jí i když nemam občanku ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A který den cyklu teď jsi. Jak máš dlouhé cykly? Dá se z toho odhadnout riziko tvých plodných dní.

    Ale ve 14 řešit sex je pro mě něco šíleného. Já řešilamaximálně jak mít dobré známky.. .

    Jinak pilulky po styku jsou od 16 let, čili ideálně řeš s mámou. A pokud je klukovi nad 15, hrozí mu vězení.

  • Postkoitalni antikoncepce samozřejmě existuje, ale buď ji musí napsat gynekolog nebo od 16 let na občanku je prodejna v lékárně.
    Vzhledem k tvému věku byl sex s osobou "pod zakonem" a partnerovi hrozí trestní stíhání.

  • Francy1.10.2019 7:01

    Pilulku po ti lékárník neprodá, sama bez doprovodu na gynekologii jít nemůžeš, takže buď to řekneš rodičům a půjdeš s mámou urychleně na gyndu nebo to nikomu neřekneš a možná budeš těhotná a taky si mohla chytit nějakou pohlavní nemoc. Jo holka za chyby se platí.

  • OveckaVeru1.10.2019 6:05

    Na co jsi myslela holka.... Ty nevis ze sex je pred 15 zakazany...? Ma to sve opodstatnění.
    A vzhledem k hlouposti dnesnich deti ktere se takto chovaji, mysli si jak jsou dospeli kdyz uz sexuji a stejne o tom vi kulove a pak breci nad rozlitym mlékem.... No skoda slov. Ty jen doufej ze tehotna nejsi, jinak budes mit nejen ty, ale hlavne tvi rodice pekny pruser. A ten kluk jakbysmet.

  • KatieD1.10.2019 13:52

    A kolik let je tomu klukovi? Pokud se to nikdo z rodicu nemá dozvědět, tak jak už se psalo vyse, je moznost sehnat nekoho, kdo zajde do lékárny pro Postinor, Escapelle nebo EllaOne, ta je dokonce do pěti dnů po styku...? Tobě to bez OP opravdu nedají... Ale je to opravdu hodně nouzové řešení... Moralizovat nemám zapotřebí, ses si všeho vědoma, je mi to jasné :-)

  • terryk1.10.2019 7:08

    Existuje pilulka, co se bere po sexu, zhruba do 72 hodin. Cím dřív, tím líp. Ale budeš pro ni muset poslat někoho staršího.

  • macicekkajik1.10.2019 8:25

    Kdyby místo sexu jsi se věnovala češtině. Oděhotnění? snad otěhotnění. Jinak doufej, že se vyhneš všem malérům, které způsobíš tím, že nemáš rozum a děláš věci, které nemáš dělat, protože jsi ještě pod zákonem.

  • Nechápu proč je to bráno jako znásilnění ze strany kluka, kdyy dva lidi spolu chodili a milovali se a proste to přišlo dva měsíce před jejími 15 tak se pak kdyby náhodou něco, hlásí na policii že ji jeji třeba rok partner znásilnil? :-D pokud holka kecala o věku a sla do toho dobrovole její problém. :-D
    Ten kluk nemohl tušit že mu kecá, holka může vypadat na 20 jako hodně holek v dnešní době a řekla mu že ji je patnáct tak ho třeba nenapadne v tu chvíli chtít po ni OP jako důkaz :-D mi je 21 ale nikdo mi nikdy netipne vic jak 16 a nedokážu si představit že v . Intimní chvíli po me bude chtít muž vidět OP.. :-D divný zákon. V tet situaci si nese vinu spis zakladatelka. Chudák kluk bude stihan za znásilnění.
    Jinak sex v 14 no.. Nic moc pěkného i v těch 15 je ještě brzo.

  • Je na předpis. Ale ve 14 umíš googlit že.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se