Tmave kruhy pod ocima

Otázku položila: Anonymní uživatelka #471350 20.9.2022 11:40

Zdravim.
Trpim uz od jakziva bych rekla na kruhy pod ocima - fialove tmave vacky. Posledni dobou bych ale rekla, ze se to porad jen zhorsuje. Mam velmi kryci makeup i korektor, ale i tak je porad trochu videt. Zkousela jsem nekolik kremu - ale temer zadne zlepseni.
Poradite prosim neco, co by mohlo zabrat? Uvitam alespon male zlepseni..
Rekla bych, ze se stravuji celkem zdrave, hodne piju a hybu se. Doplnuji vitamin B. Nevim co zkusit jineho. Je fakt, ze pracuji s pocitacem a jsem hodne na telefonu, jestli to muze byt i tim ? Spim 7-8 hodin kdyz pracuju, ve volnu i vic.
Doktor mi rekl, ze nema cas na to resit kruhy pod ocima….
Dekuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zvysit příjem tekutin

  • Určitě je to mobilem, PC. Měla jsem to stejně. Jak cely den koukám do obrazovek, večer mě pak i oči pálí a nemohu spát. Dávám si na to již pozor. Pořídila jsem si i ty brýle proti UV svetlu, používám je večer při koukani do mobilu a PC.
    Po case, kdy se večer vyhýbám tomuto světlu, otoky zmizly.
    Hodně je to nevyspalostí - dlouho večer koukám do mobilu, pak mám problém usnout a brzy vstávám, jsem nevyspalá a oči to poznají.
    Koupila jsem si oční gel v lékárně, stal par korun (tusim 80Kc), mazu si pod očima před spaním a ráno po probuzení, řekla bych, ze mi pomohl :-)
    Zakladem je ale opravdu dlouhý kvalitní spanek, a méně hodin večer u mobilu, zvlášť pokud vím, ze mám tohoto světla přes den více.:-)
    Samozřejmě i třeba pomůže ten pitný režim, pohyb venku, strava :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se