Přivýdělek na mateřské

Otázku položila: Anonymní uživatelka #259319 10.9.2019 20:54

Ahoj holky, mám roční dcerku a jsem na mateřské. Ráda bych manželovi pomohla nějakým malým přivýdělkem. Co děláte vy? Vzhledem k manželovým směnám bych mohla dělat něco jen z domova. Nebráním se ani manuální práci - jenomže mám pocit, že všechny ty kompletace obálek a propisek budou podvody :-/
Dáte některá tip případně odkaz, více info?
Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petrakim11.9.2019 9:11

    Z domu asi nic lukrativního nebude, ale možná roznášet letáky po ránu nebo odpoledne s kočárkem, dítěme? Mě to tak napadlo, jestli toto není nějak průchozí. Nebo psát nějaké články či blogy na zakázku - prostě copywriting (ale zde to chce trochu uměleckého ducha). Po tom jsou poptávky zajisté pořád.
    Já pracuji pořád, jen týden po porodu jsem si dala oraz (dělám internetový marketing), zde se běžně pracuje z domu, z kaváren, knihoven, ale chce to znalosti. S dítětem to jde skloubit dobře, když spí, tak pracuji (ale ne vždy, manžel tedy dělá to stejné, co já, tak se střídáme).

  • Teressa12.9.2019 9:13

    Známá dělala doma takové papírové krabičky. Ale už je to dlouho. Zkus to dát na internet jako poptávku, třeba se ti někdo ozve více než tady:) Budu držet palce.

  • lucka1430.1.2021 17:21

    Já si občas přivydělávám tím, že plním internetové obchody různými produkty, vždycky mi to dohodí známý ajťák a je to práce na několik hodin docela slušně placená, nikoliv nějak zvlášť odborná. Nebo třeba prodávám oblečení, které je dětem už malé, na internetových stránkách https://www.onlinesekac.cz/ , kde to funguje jako takové online tržiště :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se