Otěhotnění se spolubydlícím

Otázku položila: Anonymní uživatelka #448758 30.8.2022 22:46

Dobrý večer, předem se omlouvám že píšu anonymně ale k věci, je mi 23 let, pracuju jako zdravotní sestřička v nemocnici,a jelikož jsem musela z rodinných důvodu odejít z domova už v 18,ze začátku jsem bydlela u kamarádky,pak chvíli v garsonce po známé,no a teď bydlím už rok s jedním klukem je mu 25 pracuje jako automechanik, zkrátka byli jsme spolu na jedné akci byla to oslava narozenin jeho spolužáka ze školy,no a jak šel tak ten společný večer tak se tam pochopitelně dost pilo, kouřila se vodní dýmka a pak se to stalo...Ani nevím jak ale ráno jsem se vzbudila vedle svého spolubydlícího v posteli byli jsme oba dost opilý ale bohužel nám došlo co jsme asi v noci dělali.On mi řekl že to byla super noc ale já si to vůbec nepamatuju...No a bohužel to nezůstalo bez následků dnes jsem si udělala těhotenský test a ukázal dvě čárky...Byl to pro mě obrovský šok a nejhorší na tom je že on o tom vůbec zatím netuší... Stalo se to před 3 měsíci, takže už je na interrupci pozdě zítra si zavolám na gynekologii a jestli se mi moje gynekoložka potvrdí asi se zabiju😢😢😢😢 Prosím poraďte co mám dělat??? Jestli se to potvrdí jak to říct mému spolubydlícímu???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik31.8.2022 7:48

    Proč si ženy myslí, že když otěhotní, tak je to jen jejich vina. Vždyť byl přítomen i spolubydlící. A máš 2 možnosti, buď si dítě necháš nebo ho můžeš dát k adopci. Spolubydlícímu bych to normálně oznámila, třeba tě překvapí a bude to brát rozumně. Držím palce, ať to v klidu vyřešíš.

  • Ahoj, no trochu mě překvapilo, že jsi to zjistila tak pozdě, že jsi těhotná. To teď už nemá cenu řešit. S tim spolubydlícím zase pouze bydlíš nebo spolu chodíte/spíte? Pokud to byl úlet má jednu noc, tak máš docela problém, protože to dítě si už musíš nechat a je otázka, jak by spolubydlící reagoval na tuto zprávu. Říct by jsi mu to měla... Třeba překvapí svojí reakcí...


  • Jitule19861.9.2022 7:14

    Nejsi troll?
    Píšeš, že jsi zdravotní sestra. Tak že prášek PO tě nenapadl. Je možné,ale tvé vyjadřování.Je jasne, jestli to je pravda, že to musí spolubydlící zkousnout. Ale bezhlavě věřit, že vás oba bude mít rad a nechá si vás, to je jak když píšeš o nějaké věci, či co. Působí to na mě hrozně divně.
    Abych jen nekrivdila. Plat máš asi celkem slušný. Tak si najdi pronájem. A až bude mimčo, tak zazadej o určení otcovství, poté alimenty, plus na sebe. A bude to dobrý.

  • WojKa31.8.2022 7:57

    Souhlasím s dalšími odpověďmi. Vědět by to měl, však při tom sexu, kdy jsi otěhotněla, byl taky. Na to jsou potřeba dva a nemůžeš brát celou vinu na sebe. Však on si tu gumu taky před tím aktem mohl natáhnout a teď bys tohle nemusela řešit. A jak píší holky, třeba je opravdu vyspělejší než si myslíš a zareaguje rozumně a pro Tebe možná i překvapivě. Drž se a hodně štěstí!

  • syd31.8.2022 11:50

    Wow, já myslela, že jsou potraty v ČR legální do 24. týdne, ne do 12. Ale vzhledem k tomu, že píšou že do 24. týdne s doporučením lékaře, tak mě napadá zajít za psychiatrem, říct že seš těhotná a že jestli nepůjdeš na potrat, tak se zabiješ, a to by bylo aby ti psychiatr nenapsal doporučení, ne?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se