Nevím jak dál..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392110 5.8.2018 21:21

Ahoj holky, nebudu to asi nějak okecavat jdu na problém. Mám dva nejlepší kamarády, s jedním se znam 2 roky a před rokem jsme spolu chodili ( je od dva měsíce mladší), s druhým to bude v září rok a je o rok starší (mně je 14, jemu 15). Vždycky jsem pro ně byla BFF, jenže vždycky se do našeho vztahu připletly nějaké s prominutím kurvy.. motalo se to hlavně okolo toho staršího, s kterým jsem už skoro rok BFF, mladší mě už dva měsíce chce, ale o to tu teď nejde. U nás jsou dvě sestry jedna 13 druhá 14 a ty se za tím starším pořád vtírají. Samozřejmě on toho využívá i toho, že jsou to prostě devky.. třeba ta starší se před pul rokem oboum ukázala v tangach. No potom byl zase klid a teď je to tu zase... Poslední týden jsou ty dva snima furt.. neříkám, že mě nezvali jenže já nechtěla, protože ty dvě nenávidím. Dneska to ale vyvrcholilo... Oni řekli ať jdu za nima já jim řekla, že jo, ale nechci tam ty dvě kurvy.. ten starší ať se nebojím, že tu nejsou. Přijdu tam a co myslíte.. ta mladší snima.. chvíli jsem tam byla, ale potom jsem odešla.. no potom jsem se ještě vrátila, ale to přišly další a to už jsem fakt nedala.. s tím mladším se vždycky obimama, jenže teďka na mě jenom: Áňo, tak ahoj(smutnými oči) nestalo se, že by se nechtěl obimat.. no tak já odešla a za rohem jsem začala brečet.. nevím jestli vztekem nebo smutkem prostě... Nevím co mám dělat.. a od tý doby mám z toho depresi..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že dost dobře nevíš co znamená slovo d*vka a deprese. Když ti vadí jejich přítomnost, tak je prostě nevyhledávej. Nemáš právo nikomu říkat s kým se smí a nesmí vídat. Spíš zapracuj na svým slovníku..

  • Podle me normalne zarlis :-) jestli jste bff jak pises, musis holt pocitat s tim, ze si chlapci budou uzivat s holkama. Cloumaji jimi hormony.. Pokud to bude vztah, budes ty holky muset tolerovat. Ty taky potkas kluka, ktery se ti bude libit a se kterym budes flirtovat, zkus si predstavit, jake to pak bude pro ne, kdyz ho budou nesnaset... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 188 odpovědí a 410 179 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se