Natržení panenské blány a potlačení bolesti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195827 18.2.2020 15:28

Dobré odpoledne.

Jsem panna a je mi 17 let. Moje gynekoložka mi řekla, že moje panenská blána je pořád neporušená, má v sobě jen malý otvor a při prvním pohlavním styku se téměř jistě natrhne. Proto bych se ráda zeptala, jak vyřešit bolest při natržení. Chtěla bych si panenskou blánu rozevřít a natrhnout sama při umrtvení nějakým anestetikem, abych pak při prvním pohlavním styku nemusela šílet bolestí. Moje kamarádka je zdravotní sestra a může sehnat injekci Mesocainu, ale píchnout bych si to musela sama a nevím přesně, jak, kolik a do kolika míst tak, aby to panenskou blánu před natržením znecitlivělo. Prosím, poradíte mi, jak umrtvení panenské blány provést, případně jestli existuje vhodnější anestetikum než injekční Mesocain.
Předem moc děkuju za rady.

Doris

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jsem zdravotní sestra.. A i kdybych měla nad podobnou blbostí, co jsi s Mesocainem vymyslela přemýšlet, tak bych dáma nevěděla jak správně injekci aplikovat.. Dochází ti vůbec, že ty absolutně nevíš, jaké množství lze do určitých části kůže a podkoží aplikovat? Že tohle bude sakra bolet? Ještě více než nějaké protržení panenské blány?.. Jak můžeš panenskou blanu přirovnávat je sliznicim a podobne?.. Víš vůbec co se vše nachází v okolí posevniho vchodu, kam bys zjevně chtěla injekci aplikovat? Počítej s tím, že si způsobís jen problémy, ne-li zanetlivou komplikaci, kdy ti tam může vzniknout opouzdrene ložisko, které se pak bude řezat.. Měj sex, až budeš psychicky vyspělá jej vůbec mít.. Pak podobné kraviny nebudeš řešit..

  • No podle mého názoru ona ta injekce když se špatně píchne tak nakonec může bolet víc než celé protržení panenské blány.

  • Na panenskou blanu jeste nikdo bolestli neumrel... A pokud tohle co jsi psala myslis vazne a jako normalni zodpovedne jednani, radeji s nikym nespi a takovéhle veci nedelej, protože asi jeste na podobne veci nemas vek.. a tu tvoji kamaradku az nekdo nacape v praci jak krade leky, ta to bude mit taky vesele..

  • Nejvtipnejsi je, ze protrzeni blany neboli, bolí to, ze se do vaginy dostava penis malym otvorem a ta neni zvykla na nekolikanasobe vetsi objekt. To na prvnim sexu holi. Protrzeni blany ne, neni to organ, copak ho citis? Takze navrhuju si napichat vaginu zvenku i zevnitr umrtvovaci injekci;-)

  • Co blbneš? Četla jsi možné nežádoucí účinky Mesocainu? Že v nejhorším případě dojde i k zástavě srdce? Chceš umřít kvůli takové blbine?

    Protržení panenské blány mě osobně nebolelo ani trochu. Spíš jak psaly holky, pocítíš tlak. Pokud to bude s člověkem, kterého milujes, a pocítíš chtíč, snad bolest ani nezaznamenas. Jednou můžeš litovat, že seš o to ochudila. Pokud se ovšem nestane nic horšího. 8-o

  • Lepsi nez jakakoliv injekce nebo jine zasahy je laska, vzruseni a touha.
    Jinak ta bolest neni kdo vi jak silena ze bys u toho trpela jako pri porodu. A je to jen v ten okamzik protrzeni.
    Nevymyslej blbiny :-)

  • Probuh kup si radeji robertka a trenuj a "roztahuj" sama nez prijde na sex a nevymyslej blbosti 🤦 kamaradka je taky pekne pitoma ze te v tom podporuje. Jestli krade leky, doufam ze ji na to prijdou.

  • Panebože, to je vtip, viď zejo :-D Ty si někde slysela, že se na tu bolest u prvního sexu umírá? Není to nic, co bys nemohla přežít.. Každý to má sice jinak, ale většinou to bolí jen trochu, spíš ucitis tlak a to třeba jen první minutu nebo dvě.. Ja osobně si první sex fakt užila a mírnou bolest jsem cítila jen chvilku na začátku. Pak už v pohodě. Když to přežily všechny ženy před tebou, proč bys neměla i ty? :-) Ber to třeba jako návštěvu u zubaře, nic extra příjemného ale opravdu, nijak strašně to zas neboli. Nic si tam nepichej, můžeš to udělat špatně a ještě si nějak ublizis... Pokud z toho máš takový strach, dej si předtím na posilneni treba skleničku nebo dvě a nebudeš to tak moc vnímat. ;-)

  • eliskao18.2.2020 20:10

    Myslím, že pokud tu 7 ženských napíše, že první sex bolí jen nepatrně a nejde o nic, co by bylo třeba řešit tímto způsobem, bylo by dobré tomu věřit. Myslím, že nějaké zkušenosti na rozdíl od tebe máme a tohle je teda pokud nejde o vtip fakt úlet. Neodborným způsobem si aplikovat lék, když nevím v jakém množství, kam, jak, a kvůli bezbolestnému protržení panenské blány je úkon hodný člověka, který si absolutně neváží svého zdraví.

  • Stejně tak jako tady psaly holky předtím - NEBOLÍ TO PROBOHA.
    Napsala bych tisíc věcí co bolí víc, a to jsem člověk co vydrží vážně hodně, ale i trhání obočí nebo štípnutí bolí víc.
    Nechápu, jak si to představuješ, ale protrhnutí blány není jak protrhnutí kůže, je to kožní řasa, má minimum nervových zakončení a tím pádem minimum receptorů bolesti. Není to nic podobného sliznici, ani zubu, ani blbostem co jsi tu psala. Mně samotné je17, sex jsem měla před rokem poprvé a opravdu souhlasím s názory nahoře, že jsi na to ještě nevyspělá když řešíš něco takového.. až budeš s tím pravým, kterého budeš milovat, tak ani na žádnou bolest myslet nebudeš ( mimochodem mě to nebolelo vůbec, jen to chvíli tlačilo než si pochva zvykla na větší věc než prsty.. ).. radila bych ti zkusit něco, jako je prstění, ono ti to dá hodně představu o tom jaké to je v sobě něco mít a uvidíš, že tě fakt nic bolet nebude.. nevymýšlej blbosti, neslyšela jsem o žádné holce co by to bolelo tak šíleně jako popisuješ. A k lékům? To se radši ani nevyjadřuju.. měla by ses nad sebou zamyslet, tímhle přístupem rozhodně nevypadáš na 17 letou slečnu, ale spíš na malé dítě co řve u doktora že nechce injekci.. a řekněme si, kdo teď tak kvůli injekci vyšiluje oproti tomu, když byl malé dítě?;-)

  • Holky ja to nedávám, jdu si dát asi panáka, abych to přežila, tohle není normální, slečna má opravdu v mozku totálně vymleto a to jsem na nikoho nechtela být zlá nebo ho nejak urážet, snažila jsem se ji v klidu vše vysvětlit, poradit, přece jen, je to pubertacka, mlada holka co tomu nerozumí, neví co a jak.. Ale tohle je síla, to její přemýšlení a argumenty.. Ja z toho fakt nemůžu :-D

  • Ja si myslim, ze s tvymi nazory se protrzeni blany fakt bat nemusis :-D

  • Osobně mi tvůj problém přijde jako blbost a nejspíš by si se sexem měla ještě počkat. Protržení blány je prostě cítit a někoho bolí, někdo to ani necítí. A svym nápadem by sis mohla možná daleko víc ublížit.

  • Pokud to není vtip, tak když si najdeš partnera a budete se milovat, tak na tu bolest zapomeneš a ani ji nevnímáš. Spíš je to jen tlak a u nás to vyřešila správná poloha, kdy jsem si vše korigovala.

    Být neochuzuju se o ten pocit. Podle mě porod bolí a toto nic není.

  • A zajima me jmeno te uzasne gynekolozky, ktera ti tohle doporucila. Urcite by to zajimalo spoustu zen, co vsechno nakecava jejich holkam...

  • buccaneerka218.2.2020 23:32

    Základní problém podle mě je, že lidé kolem tebe všechno řeší umrtvením. Proč by měl zubař při každém zákroku píchat injekci? Proč by se mělo rodit s umrtvenou polovinou těla epiduralem?
    Řízla ses někdy do krve do prstu?

  • Holky, vyprdněte se na ní. Ta si stejně nedá říct nebo je to zas nejakej troll

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se