Mladsi segra je tehotna

Otázku položila: Ppichaela11 21.7. 10:59

Zdravim vsechny. Je mi 29 a segre je 23. Na zacatek chci rict, ze ji miluju z celyho svyho srdce a preju ji jen to nejlepsi. Vzdy jsem byla ta co stavela ji pred sebe, branila ji a vsechno… ale…. Ja uz od 16 chci miminko, zivot mini jinak a zivotni stuace mi to zatim nedopraly. Ovsem ted je tehotna segra… muzu vam rict, ze poprve v zivote zavidim, psychicky jsem z toho na dne… a to jen proto, ze ja chtela byt ta prvni :( ja chtela segre davat rady, jak se bude citit, jaky bude porod a dalsich milion veci :( ja chtela udelat rodice prarodicema… nemuzu se z toho dostat :(… vcera byla rodinna oslava, 3x jsem musela odejit si pobrecet protoze se to vlastne spoustu rodinnych prislusniku dozvedelo a dokazete si predstavit tx reakce, rady a uz to jelo :(…. Preju ji jen to nejlepsi, sle nezvladam to :( strasne to nezvladam :(…. Uprimne jsem si vcera po oslave vzala lexaurin (poprve v zivote) a spala az do dneska :(… prosim :( jak si mam pomoct? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud si s tím nedokážete poradit sama, navštivte psychologa. Občas jsou některé věci na psychiku moc náročné, pro vás asi myšlenka že nejste ta první.
    Já třeba vůbec neřešila, že všichni kolem mě ( kamarádky, neteř atd ) měli již děti a já ve 30ti prostě nic. Vzala jsem to tak, že hold každý máme jiné věci v životě...úplně jsem vzdala myšlenku, že někdy bude normální chlap a já s ním budu mít děti. S těma blbcema co jsem byla ve vztahu jsem necítila, že bych ty děti chtěla. Zpětně jsem nakonec ráda, protože se přehoupl 33rok a já potkala skvělého muže a už máme druhé dítě.
    Každý má jiný osud a každý to snáší jinak.

  • Milli8621.7. 12:25

    Promin, ale tohle mi prijde hloupe. Ze jsi na dne z toho, ze nejsi v necem prvni... Jsi mlada a deti urcite prijdou. Asi to tak melo byt, tak to tak ber. Uzivej zivot, mladi a zdravi. Vzdycky totiz muze byt hur. Mne je 38, snazime se s muzem o dite 3 roky a pomalu smerujeme k asistovane reprodukci. Taky jsem mela jinou predstavu. Ale to je zivot ;)

  • Evita21.7. 21:24

    Dobrý den, jak radí paní přede mnou - pořešte to s psychologem či psychoterapeutem - někým solidním a vzdělaným, žádným šarlatánem. Emoce si nevybíráme, ale občas na ně sami nestačíme a je třeba, aby nám s tím někdo pomohl. Držím palce, ať je vám brzy lépe.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 425 otázek, kterým se dostalo 272 171 odpovědí a 410 159 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se