Menstruační kalíšek místo intimky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #476607 10.7. 10:03

Ahoj. Pár měsíců zpátky tady byl dotaz jestli je dobrý nápad používat kalíšek pro zastavení výtoků. Skončilo to tím, že to vyzkouší a dál nic. Já na výtoky trpím a v tomhletom horku jsou intimky peklo. Tak by mě zajímalo jestli jste to zkoušely a jestli to je vůbec dobrý nápad.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone10.7. 17:33

    Určitě nepoužívat na výtok. Asi to nebudu vysvětlovat, byl by to dlouhý příspěvek, ale prostě by nebylo rozumné a bezpečné jej používat dlouhodobě. Nevím, co znamená, že "trpíš" výtoky. Vaginální výtok má každá žena a pokud nesvědí nebo nezapáchá, prostě to patří k životu ženy. Nevím, kolik ti je, ale pokud by sis nebyla jistá, zda je to ještě normální, radši navštiv lékaře.

    Jinak já to v létě řeším tak, že nosím šaty a sukně a když je extrémní horko, tak si převlékám spodní prádlo. Případně pomáhá si vzír intimku ráno a odpo vyhodit, a tím jsi pak zase na chvilku v suchu.

  • Když už...tak bych raději koupila menstruační kalhotky na lehkou menstruaci.

  • Kalíšek už mám a používám ,nejprve normálně při menstruaci ,plus k tomu jsem ho minulý měsíc zkusila před a během plodných dní kdy mám hlenu opravdu moc a bylo to v pohodě bez nějakého problému:-). Jindy jsem ho zatím nezkoušela to budu dělat raději postupně, přeci jen je určený na menstruaci. Tak ho třeba vyzkoušej a můžeme se podělit o zkušenosti ,čím více nás bude tím lépe:-). Menstruační kalhotky jsou výborné a také jsem je zkoušela a v letním období a vedrech to nebylo nic moc ,ještě tak v chladnějším období.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 384 otázek, kterým se dostalo 272 074 odpovědí a 410 112 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se