Jednorázové zakrvácení v prvním trimestru

Otázku položila: Anonymní uživatelka #380269 25.10.2021 19:47

Ahoj holky, budu končit 9tt. V pátek jsem na toaletním papíře měla červenou světlou krev. Okamžitě jsem volala doktorce a jeli jsme na kontrolu. Ultrazvuk v pořádku, mimi velké tak,jak má, srdíčko bylo pěkně vidět. Doktorka říkala, že je vše v pořádku. Do té doby jsem ani nešpinila, v ten pátek jsem nemusela dávat ani intimku, už to pak hned přestalo, jen na tom papíře byla krev. Od té doby zase vše ok, ani špinění, nic. Den předtím jsem lezla v kuchyni a umývala skříňky, celkově jsem to trochu přehnala s úklidem. Dle doktorky to může být i kvůli tomu. Stalo se vám něco podobného? Trochu mě děsí ta světlá krev a mám pořád takový trochu strach, aby to nemělo nějaké špatné pokračování.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lenu-linka25.10.2021 22:49

    Krvacela jsem vsechna tri tehotenstvi. Ve vsech pripadech mi byl predepsan Utrogestan a Ascorutin s doporucenim, abych se setrila. Mela jsem k tomu jeste pokazde v deloze nejaky hematom, takze sem byla vice hlidana.
    Krvaceni se pote uz neobjevilo. Mam zatim 2 kluky a na toho tretiho se ceka zacatkem prosince.

    Doporucim klid ve smyslu snazit se nestresovat, i kdyz clovek se tomu mnohdy tezko ubrani. A hlavne se vyprdnout na uklid. Hlavne teda blizici se ten vanocni. Je lepsi zvolnit nez si pak vycitat, kdyby se nedej boze fakt neco stalo. Coz samozrejme nemusi. :-)

    Klidne to mohla byt jen praskla cevka. Mate potvrzeno, ze je vse v poradku. Tak si uzivejte podzimni prochazky a prdte na uklid ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se