Jedna holka chce po kamaradovi penize na interrupci, ale neverime, ze je opravdu tehotna

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374938 16.9.2019 9:50

Ahoj vsem
Kamarad ma problem . Vypisu to tak jak to vim od nej.
9.8 mel s jednou ml.19ti letou holcinou sex. pomer. Ta ted tvrdi ze je tehotna a chce po nem penize na interupci ale kdyz se on zmini , ze chce videt tehu karticku i s razitkem doktora tak nejdrive silela atd... no a az teprve vcera mu poslala vyfocennou kartu jenze vyfotila jen sve jmeno nic vic zadne razitko ani datum proste ne jen zamirila fotakem na sve jmeno tod vse. Napisu zde jak to melo probihat. Pry se spolu vyspali tim ze ona se nechtela ani svlect kulate bricho pry mela. A nez z neho slezla tak uz zacala rvat ze je urcite tehotna hned 10dni na to mu rekla ze z krve zjistili ze je tehu a hned ji dali kartu . On by to rad vyresil jenze ona mu nedava moznost vzdy proste ma nejakou vymluvu kdyz za ni jel aby mu to ukazala kartu zrovna nemela u sebe. On si mysli ze je to nahrane aby z neho dostala nejake penize. Poradte jak se muze branit nebo co muze udelat aby se toho vyhnul. Chce se tomu postavit ale ona ze de na potrat pak ze ne. On by se nerad za xxx mes. Dozvedel ze je tata. Uz ted mu pry vyhrozuje co se alimentu tyce. 9.8 meli styk . Hned na to 22.8 prvni kontrola a je divne ze dalsi tyden 26.8 dalsi a 2.9 dalsi kontrola. Jako kazdy jiny chlap ted toho lituje, kdyz uz je pozde ale snahu resit tuto situaci ma. Jen kdyby ona to tak nehroti. Dekuji vsem za jakoukoliv radu .

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ať jde s ní na kontrolu...třeba moje dr.žádné průkazky do konce 3.měsíce ani nevypisuje, takže na tom bych to nestavěla. A nebo pokud ho nechce vzít s sebou, ať jí dr. vypíše na papír zprávu, že je těhotná, v tom a tom týdnu. Jinak pokud slečna cokoli odmítá, je dost pravděpodobné, že těhotná vůbec není a chce jen prachy, a nebo je těhotná s někým jiným, kdo ji už poslal k šípku..

  • Pokud ona na potrat jít chce a on s ním také souhlasí a je ochotný jí na něj přispět, pokud je otcem, tak jediná možnost je podle mě, chtít být u vyšetření u gynekologa, který je schopný podle velikosti embrya říct, kdy asi bylo počato (ne na den a samozřejmě může i tak být otcem kdokoliv, ale podvody typu o týdny starší těhotenství/žádné těhotenství by to mělo eliminovat). Pokud na to dotyčná odmítá přistoupit, je dost možné, že něco tají a skutečně jen tahá peníze.

  • to je pěkná blbost. 10 dní po sexu jí nikdo nebude dělat odběry, kartička se vystavuje až kolem 10-12 týdnu, jsem si jistá že těhotná už byla a teď hledá nějakýho blbce, co jí to bude financovat. V průkazce je jasně napsaný termín porodu a každá aplikace ti vypočítá z termínu, jak dlouho je těhotná a případně i termín početí. To je strašně jednoduchý pokud po něm chce, tak mu musí dát k dispozici tyhle informace či důkazy, pokud nedá, tak ví moc dobře proč a vykašlala bych se na ni. Jinak i těhotenské vyšetření se dělá nejdřív v 5.-6. týdnu, kdy už plod začíná být vidět na ultrazvuku, dřív určitě ne. Tak buď má gynekologa idiota který netuší co a jak, nebo si prostě vymýšlí.

  • macicekkajik16.9.2019 14:20

    Jednoduché řešení, pokud nepůjde na potrat, tak dokud nebudou testy otcovství, žádné peníze bych jí nedávala, ať vyhrožuje sebe víc. Jak může vědět, že se nevyspala s x dalšími chlapy a nedělá jim to samé. Ať se nenechá vydírat. Pokud to bude pokračovat, klidně bych jí vyhrožovala policií za vydírání a podvod, pokud by nějak nedokázala, že to dítě je opravdu jeho.

  • No jasne, těhotenska prukazka se dava az tak od 10tt,jak je zde psané. Takze bych tipovala, ze tehitna uz nejakou dobu je, ale s nekym jiným. Penizky st nedává dokud nebude mit prukazku v ruce nebo nejakou zpravu od doktora. Nebo jit na prohlidku s ni, at to dr potvrdi. Ono to nejsou zrovna malé penizky.

  • Těhotenská prukazka se dává až kolem 10 tt. Pokud si to slečna rozmyslela tak ať udělají testy otcovství. Měli použít kondom 8-.

  • Nelousek18.9.2019 11:52

    Řekla bych že pokud s ni nebudu moct na prohlídku k doktorovi, kde se ověří že je otec, žádné peníze ode mě neuvidí.

  • venysek19.9.2019 21:23

    A byla pouzita nejaka ochrana? Jak se pise vys, byt jim, sla bych s ni na kontrolu. Dr bude schopen rict, jakemu tydnu embryo odpovida.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se