Jak se o sebe staráte doma

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423042 28.5.2020 22:00

Ahoj holky. Chci se zeptat, jak se o sebe staráte, když jste třeba celý den doma s partnerem a nikam nejdete? Můj přítel mi ted vyčetl docela hnusnym zpusobem, že o sebe uz vůbec nepecuju a ze ho nepritahuji a nelíbím se mu. Jsme spolu rok a půl a bydlíme spolu a ma pravdu v tom, že když jsem celý den doma, tak se nemaluju, vlasy hodím do drdolu a na sobě mám prostě tričko na doma a leginy. 🤷‍♀️ Ale normálně se sprchuju, holim se a vsechno okolo, nejsem žádné prase a stále se mu chci líbit, někdy si i jen tak, když jsme doma přetáhnu trochu obočí tužkou, abych nevypadala tak ''vyblite'' ale asi mu to je málo, nicméně já si makeup doma dávat nechci, když se jen celý den koukáme na filmy například. Jsem z toho smutná. Jak to máte vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik29.5.2020 7:32

    Nikdy jsem se moc nemaloval, mám raději přirozenou krásu a tak to má i můj manžel. Docela mě děsí, jak holky chodí zmalované jak plakát. Ještě docela chápu blondýny, že jsou nevýrazné, tak se chtějí zvýraznit. Jinak zpět k tématu. Manžel mě miluje nejraději v teplácích, prý v nich vypadám sexy více jak v džínách. Takže jak už tu bylo řečeno, přítel si tě neváží a je to sebestředný blb. Žena je krásná, taková jaká je a ne s kily pudru na obličeji. Určitě by jsi našla vhodnějšího partnera k sobě, který tě bude milovat spíše pro to co máš v sobě a ne to co máš na sobě..

  • terryk29.5.2020 7:47

    Já se nemaluju už skoro 20 let, trička a leginy nosím normálně i na ven a manželství zatím trvá už sedm let :-D záleží, jak tě přítel poznal. Jestli jako fiflenu pod tunou make-upu věčně chodící v jehlach a outfitu podle poslední módy nebo jako něco podobnejsiho současnému domácímu typu. To nicméně nic nemění na tom, že je to nezdvorak a že evidentně už sundal růžové brýle zamilovanosti. To na ten rok a půl vztahu sedí. Takže suma sumárum myslím, že pes je zakopan jinde než v tom, jak chodíš doma. Spíš by bylo dobré nějako poresit váš vztah. Ať už ta poznámka plynula z nedostatku taktu nebo právě tě vyprchane zamilovanosti.

  • Francy29.5.2020 9:57

    Máš doma pěknýho blba. Běžně do práce používám jen řasenku, jinak se nemaluji. Mám pořád stále docela problém s akné a dělá mi to pak neplechu. A když jsme doma? Pritelovo tričko, takže XL a kalhotky nebo tepláky. Oba milujeme tepláčky :-D :-D Vlasy permanentně v drdolu a přes zimu věčně neoholené nohy :-D Nechtěla bych někoho, před kým bych nemohla být sama s sebou..

  • Chodím doma ve starých teplakach, xl tričku, vlasy v copu, sem tam se stane, že půl dne mám tričko zaprasené od dítěte nebo přípravy oběda, nemaluju se a vyskákaly mi beďary na bradě.
    A pro přítele jsem prý pořád přitažlivá, akorát když se líp obléknu, už jsem neodolatelná. :-D

  • Dřív jsem to řešila. I když jsme byli doma, vždycky jsem se alespoň lehce namalovala. Až za mnou jednou přišel do koupelny a zeptal se, jestli si od toho nechci odpočnout a radši s ním jít na procházku. :-D Od té doby se doma namaluju, jen když se mi opravdu chce, jinak to neřeším. Vlasy hodím do culíku, vyčistím zuby, opláchnu obličej navoním se a namažu se krémem. Vezmu si, co je mi pohodlné a ani jeden to neřešíme.
    Doporučovala bych tvému partnerovi buď dát "nůž na krk", nebo vyměnit za kousek, který dokáže milovat, i když nevypadáš dokonale. Žádná z nás nemládne, může se stát, že s přibývajícím věkem přibereš, budeš mít vrásky... Hodně bych se zamyslela nad tím, jestli tohle má cenu do budoucna. Nebude si pak hledat mladší a "šťavnatější" kus?...

  • Rebeca30.5.2020 20:12

    Doma se nemaluju, chodim v teplakach a highlight, co si delam s vlasy, je culik.

    V cem po doma chodi ten blb, co ti tohle rekl? Nosi snad oblek na miru a Rolexky? :-D

  • sisterrys29.5.2020 13:07

    Naštěstí furt stejně. Nikdy jsem se nemalovala, to jen na zvláštní příležitosti. Oblíkaná chodím doma taky v pohodlném neupnutém oblečení. Jsem už čtvrtým rokem na mateřské a fintit se každý den bych ani nezvládala. Jinak jsem za tu dobu taky něco přibrala. Muž je naštěstí normální a miluje mě celou nejen můj vzhled.

  • petulinkaa1331.5.2020 14:36

    Jestli ti tohle dokázal říct a po 1,5 roce vztahu, co tě s ním asi čeká do budoucna?? protože na neco chytrého nevypadá, co ti bude asi tak říkat až budeš po dětech? jestli vedle sebe potřebuje výstavní model, umožni mu to, jen aby ten výstavní model chtěl potom jeho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se