Dieta

Otázku položila: Gejbrieel 24.5.2020 0:59

Dobrý den/ Ahoj.
Chci se poradit, zeptat.
Chtěla bych držet Keto dietu, ráda bych znala názory, zkušenosti apod..
Chtěla bych,aby ze všech stála tak nejrozumněji.
Byli jste s tím spokojeni a jestli ano s kterými značkami, názvy.
Potřebuji shodit docela dost kg 😔😔
Předem moc děkuji za odpovědi, názory ☺️
Přeji hezký den všem ☺️

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik24.5.2020 6:44

    Místo diety zkus změnit jídelníček za vyvážený a přidej pohyb. Nevyhýbej se tukům, jen se vyhni cukrům a smaženým jídlům a pochutinám. Veškeré diety fungují jen dokud je užíváš. Pak přejdeš na normální stravu a kila jsou zpět, ne-li ještě více přibereš. Pouze pomalé hubnutí je zdravé.

  • Francy24.5.2020 7:53

    Žádnou dietou nezhubneš, ke štíhlé postavě se musíš projíst - samozřejmě zdravě a vyvazeně. Neznamená to vynechat všechny sladkosti a pečivo, ale plánovat si jídlo na celý den dopředu. Mít dostatek bílkovin, sacharidů, tuku, cukru a vlákniny. Stáhni kalorické tabulky a snaž se plnit kolečka na zelenou barvu ;-)

  • Já bych teda za diety nikdy neplatila. Abych se trápila hlady a ještě za to platila, to mě teda ani ve snu nenapadne. Začni se pořádně hýbat a uvidíš, jak půjdou kila dolů a navíc zadarmo. Já jsem neměla problém s pohybem, ale s tím, že jsem jedla hodně sladké, takže mi kila dolů také moc nešla. Nakoupila jsem si proto místo sušenek a čokolád sušené ovoce a objevila jsem topinambury v čokoládě na https://www.diatop.cz/ , tak teď mlsám zdravě :-) .

  • Ivetak9517.8.2021 19:31

    Zkoušela jsem držet několik diet, většinou jsem něco zhubla, ale potom jsem to zase nabrala zpátky. Proto jsem si řekla, že budu jíst to, na co jsem zvyklá a shodím kila jinak. Na sport ale moc času nemám, protože jsem hodně pracovně vytížená, takže jsem dala na radu své kamarádky a koupila proteinovou dietu. Jediné co jsem řešila byla cena za dietu, ale nakonec jsem objevila stránku http://www.kuponozdroj.cz a koupila dietu mnohem levněji. Shodila jsem 8 kilo a jsem spokojená.

  • Souhlasim s tim co je tu psano. Kromě toho jsou to zbytecne utracene penize za neco co si muzes pripadne hlidat sama pokud uz na te diete budes moc trvat. Stejne jako krabickova dieta - udelas si to za normalni penize doma.

  • Keto diety jsou k nicemu. Ovsem jako vsechny osatni. Jez vyvazenou zdravou stravu . Vypocti si tzn. BMR- kolik bys mela prijmout kalorii a popriklad kolik kdyz chces zhubnout. Jidlo si del tak ze si rozpulis pomyslne talir na dve poloviny. Jednu pulku zapln ovocem nebo zeleninou a druhou si rozdel jeste jednou na polovinu. vzniknou ti dve tretiny a na jednu z nich si dej sacharidy na druhou bilkovinu. Jez hodne zeleniny. Ovoce spis dopoledne a zeleninu odpoledne. Nejez moc sladkeho... a vyrad bublinkove napoje a i alkohol :D Zkus recke jogurty apod. Var si... a pec kdyztak zdrava sladka jidla.

  • Keto dietu jsem zkusila. Měla jsem šílený hlad a jsou to vyhozené peníze. Radši zkus hubnout pohybem a úpravou jídelníčku. Já třeba zhubla po střevní chřipce a byla jsem spokojená. Ale byla jsem na kapačkach a měla jsem nasogastrickou sondu kvuli těžké dehydrataci.:-(

  • Majus26.3.2022 15:53

    Taky přemýšlím nad ketodiet. ale potřebovala bych vědět jestli je lepší, když si koupím už ten jejich hotový balíček nebo když si ho poskládám sama ?

  • Jarmillka29.3.2022 6:22

    Majus: Ze začátku je určitě lepší jít do toho balíčku, ať máš aspoň představu, kolik jídel na den je, jak jsou poskládaná apod :)

  • Lindet16.4.2022 21:08

    Mám zkušenost akorát s touto dietou https://nupo.com/cz/ kterou jsem držela dva roky zpátky a musím podotknout, že k žádnému jojo efektu nedošlo, tak jak tady některé píšete ;). Stačí si hlídat příjem a výdej, to je klíčem k úspěchu.

  • Lenouch2331.8.2022 12:00

    No já se chystám si pořídit nějaký stroj na cvičení, abych mohla začít pořádně makat.

  • Jarmillka10.10.2022 15:41

    Nedala bych dopustit na ketodiet. Cvičit se dá holky i u této diety ;) pohybem ji jedině podpoříte :)

  • Polertova3.11.2022 17:17

    Jojo, to je pravda, s pohybem kila půjdou dolů rychleji... ale na to já jsem líná :D Já jsem ráda, že mám konečně něco, při čem hubnu bez pohybu, to mi maximálně vyhovuje :)

  • leinhartova.linda28.11.2022 23:33

    Já jsem na doporučení kámošky zkusila dietní plán od ketodiet.cz a musím říct že dietu sice nedržím dlouho ale začínám vidět nějaký progres.. Opravdu jsem z toho nadšená :-) Nápoje jsou chuťově rozmanité a velmi chutné :-) A moc mě to baví :-)

  • adynka8815.1. 19:13

    Ahoj, doporučíte prosím chuťově nejlepší keto dietu? Popřípadě napíšete co vám třeba chutnalo nejvíc a od koho? Děkuji

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se