Celulitida - jak se jí zbavit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407842 10.11.2019 19:23

Ahoj všem, je mi 15 a už mám trochu celulitidu.. když normálně stojím, tak někdy ani vidět není, jen při nějakém světle. Třeba při ostrém světle je vidět docela hodně. Mám jen pár ďolíčků na zadku. A když zatnu, tak je samozřejmě vidět nejvíc. Jsem přirozeně štíhlá po rodičích. Na 165cm mám 47kg (před pár měsíci jsem zhubla na 43kg, naštěstí už mám zpátky zdravou váhu). Mám ráda zdravé jídlo, sladkosti a nezdravé věci téměř nejím. I hodně piju a 3x týdně chodím do fitka. Takže podle mě dělám všechno, abych tu celulitidu neměla, jenže ona prostě nemizí a já se s tím nemůžu smířit.. Prosím, nemáte nějaké rady, jak se celulitidy zbavit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pohyb, zdravá strava, masáže míst s celulitidou, koupit si nějaký krém v drogerií ( podle dobrých recenzi)

  • Chodit, chodit, chodit. Rychlou chuzi, do kopce, z kopce, po rovine....pekne svizne. Denne min. 5 km. Uspech zarucen .

  • macicekkajik11.11.2019 8:57

    Důvodem může být i to rychlé shození a znovu nabraní. Bohužel, tím jak člověk takto zachází s tělem někde se to odrazí. Pokud pro to děláš, co můžeš, nezbývá než rada, měj se ráda taková jaká jsi. Věř, že za pár let budeš mít jiné starosti než nějakou celulitidu. A když potkáš muže, který tě bude milovat, bude tě milovat takovou jaká jsi, i s tvými nedokonalostmi a i ty se mu budou líbit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se