Častá menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366756 7.7.2020 12:55

Dobrý den. Jsem rok a čtvrt po porodu. Po šestinedělí jsem začala brát antikoncepci Desogestrel, letos v únoru se mi objevilo krvácení a špinění. Do té doby jsem menstruaci při Ha neměla. V březnu jsem přešla na HA Lamya a krvácení je stále, chodí v rozmezí cca 14-20 dnů. Kojim jen v noci a už spíš jednou za tři dny. Kojení ukončujeme. Mám Lamyu ještě na tři měsíce a jestli se to po té době nespravi budeme řešit dál. Pokud se to urovná uvažuji o tělísku. Je možné že to způsobuje kojení? Mě se to nezdá, myslím, že to na to vliv nemá. Čekám ještě na výsledky cytologie. má někdo zkušenost? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hormony neberu ale myslim ze kojeni na to vliv mit nebude. Mam rok a pul dite, stale kojim velice casto a menses mi chodi uz od konce sestinedeli a vicemene pravidelne, normalne.

  • stupidiack7.7.2020 20:22

    Kojení na to nemá vliv. Taky jsem užívala HA, která je vhodná při kojení a nejprve jsem nemenstruovala vůbec, ale potom pořád! Měsíc v kuse a než aby slábla, tak sílila a nechtěla končit! Vysadila jsem ji a jako zázrakem další den už nekrvácela! Od té doby HA neberu a nechci brát. Používáme kondomy. Není to nejpohodlnější, ale je to o zvyku. A nemusím mít strach, že tělo zatěžuji hormony.
    Edit: když jsem brala normální HA (ne tu při kojení), tyto problémy jsem neměla, takže to bude tímto druhem antikoncepce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se