ovulační testy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394339 22.8.2018 18:18

Ahoj, beru clostík první měsíc a jsem dnes 13. DC, druhá čárka na ovu testu je skoro neviditelná. Doktor mi řekl,že se ovulace dostaví kolem 17. DC, ale zatím vidím jen náznak druhé čátky. Nechodím na UTZ,neobjednal mě. v kterém dc se při clostiku dostavila ovulace u Vás?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • :-o:-o vymeniť doktora. Ovu može byť úplne normálne v deň, akoby sa nebral, môže byť neskôr, ale aj skôr. A u každého predsa ináč. Podľa cyklov. Nehovoriac, že to je nebezpečné, mal by ti pichnúť na ovu ovitrelle naplánovať styk. Pre niečo ho predsa berieš. Mne napríklad nepraskol folik, na utz som bola ale už na injekcii nie, prišla som až keď som mala bolesti, vysvitlo, že mám Z dominantného folika cystu.

  • Mě teda taky nikdo neobjednával, věděla jsem že nějaký 12 DC se mám nahlásit na UTZ. Tam mi dr řekla kdy dle ní bude ovulace a kdy bychom měli mít styk a pak se prostě nic neřešilo, pokud došla MS došla jsem na UTZ zase 12 DC... Měla jsem i jeden cyklus napsaný taky ten clostík a hned ten měsíc jsem otěhotněla.

  • na mě třeba ovulační testy nefungujou, nebo je neumím používat :D měla jsem sotva viditelnou čárku i v době, kdy podle utz ovu byla

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 183 odpovědí a 410 173 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se