nechodím s přáteli moc ven

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424710 19.9.2020 12:58

Dobry den,
je mi 17 let. Na zakladce jsem s kamarady chodila vzdycky po skole ven, ale s nastupem na stredni jsem volny cas a i vikendy zacala vetsinou travit doma a s prateli si spis pisem. Proste nechodime nikam do klubu nebo do baru, jenom jednou za cas do kavarny. Prijde mi, ze v mem veku skoro vsichni nekam chodi a skoro porad. Vecer vzdycky chodime se segrou na prochazku se psem, a kdyz vidam ty pubertaky, co se venku bavi, castecne mi prijde, ze o neco prichazim. Ale doma se zas umim zabavit, takze to zas neni tak, ze bych se nudila. Chtela jsem se zeptat, jestli to proste neni divny? Nebo jestli ma nekdo podobnou zkusenost?

Dekuji predem za odpovedi:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack19.9.2020 13:27

    Není to divný, sama jsem byla taková. :-) Na střední škole máš i víc povinností do školy, a i kdyby ne, důležité je, co chceš ty sama. Pokud ti samota nevadí, neřeš to, Taky jsem měla občas pocit, že o něco přicházím, ale prostě kdybych chtěla, tak bych pro to něco udělala. :-) A nemyslím si, že by lidi v tvém věku byli dennodenně někde v klubu nebo baru, to možná jenom ty tak vidíš. :-)

  • Tak záleží jací to jsou přátelé, na základce jsem chodila jen s jednou kamarádou pořád ven, na střední jsem prvního rok a půl taky nikam moc nechodila, ale pak jsem se tam seznámilas partou super lidí, a když je Ti s těma lidma příjemný trávit čas, pak se vám chce častěji scházet a něco vymýšlet - nemusí to být nutně bary,hospody, stačí někde u ohně opíct buřty, udělat u někoho palačinkový mejdan, nebo jen tak zajet na kole na kopec pozorovat západ slunce...to pak přijde-se správnou partou, správnym klukem, uvidíš :)

  • Buď úplně v klidu. Ne každý potřebuje chodit každý den ven, dělat bordel a chlastat :-D nejsi vůbec divná, na naopak, jsi jedna z mála a to se cení! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se