laska

Otázku položila: Anonymní uživatelka #500578 10.12.2022 21:46

ahojky, nevim kde bych začala. je mi 15, za půl roku 16. jsem bisexual (vim to uz asi rok). před rokem v létě mě moje moje nejlepší kamarádka představila její kamarádce(je také bi). a všichni 3 jsme spolu byly u vody. od té doby na tu holku stále myslím. a jeden čas jsem s ni byla vážně obssesed. jako že jsem screenovala každé její story na instagramu a skoro každý snap na snapchatu. nedávno jsem měla odvahu ji napsat a už jsme spolu byly asi 4 krát venku. dnes jsme hrály vadí nevadí. a ona ode mě dostala úkol napsat své/svému minule crush. a ona mi řekla, že jsem se jí jeden čas líbila. a že kdyby neměla románek tohle léto, tak bych se jí líbila stále. já ji pak také řekla, že se mi líbila. nevím co si mám myslet. jsem zmatená. ona už měla svoje poprvé s klukem. a celkově měla více zkušeností s kluky a ne moc hezké. a já měla vždy jen libani nebo něco podobného. ale nikdy nedošlo k sexu. proto jsem zmatená. myslím si, že bych měla mít kluka a s ním zažít ty věci (ale poslední dobou mě kluci moc nepřitahují) jako i sex. a pak až s holkou. přijde mi divné že by můj první reálný vztah byl s holkou. ale ta holka se mi vážne líbí. není to divné? měl to někdo podobné?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já tedy vůbec nepochopila na co se ptáš... Jestli chceš chodit s holkou tak s ní choď. Jestli s klukem tak chod s klukem. Víc není co asi poradit. Buď s tím s kým věříš ( víš ) že ti bude dobře.

  • patiperra14.12.2022 16:35

    Někdo si je svojí sexualitou jistý hned, u někoho to přijde později. Nenech se do ničeho nutit stereotypy okolí. Já jsem byla vždy 100 %hetero, přesto jsem neměla potřebu začínat sex s muži až do mých 18 let, tak jsem se nenutila.

  • Největší problém je, že míváme dost často lety naučený pocit, že musíme za všech okolností zapadnout do nějaké škatulky. Dost často bývá ten pocit způsobený omezenými tvory, jako třeba anonymkou 294078, která na to, jak silná používá slova, nedokáže ani odpovědět neanonymně, že. :-D (Nic proti anonymnímu odepisování, ale některé předpotopní názory mě dokáží prostě nadzvednout, obzvlášť pokud si ještě jejich pisatelé nevidí do úst.)
    Není důvod si myslet, že jediný správný začátek intimního života má a musí být nutně s opačným pohlavím. Sama píšeš, že teď právě tě kluci moc neberou. Zároveň z nějakého důvodu tě tahle slečna okouzlila. Zkus k tomu přistoupit s otevřenou myslí. Buď zjistíš, že to není tak žhavé, jak jsi očekávala, nebo naopak, že je to možná ještě o dost lepší. Na tom není přeci nic špatného. :-) Naštěstí žijeme v době, která je k určitým formám jinakosti o dost přátelštější, než tomu bylo dřív, a to, že člověk může být přitahován stejným pohlavím, není vnímáno jako nemoc. :-D

  • Treba ist psychiatrovi. Ten ti velmi rychlo vysvetli tvoje pohlavie. Alebo na teba maly dvor, velky bic a vela vela fyzickej roboty pokial sa nespamatas. Vam mladym to uz vazne z toho tv riadne preskakuje. Obycajnym ludom staci pozriet si medzi nohy aby videl akeho je pohlavia..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se