jde sehnat brigádu jen na měsíc?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #487272 31.1.2023 19:23

Ahojte, po maturitě bych ráda měsíc pracovala, pak bych chtěla jet do ciziny. Nejlíp na celý týden, 8 hodin. Vůbec ale nevím, kde by mě vzali jen na měsíc, protože mě zatím chtěli všude jen na celou sezónu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nikde. Ty by si niekoho dobrovolne zaucala keby si vedela ze za tyzden odide? :-o

  • Možná nějaké doplňování zboží v obchodě.
    Ale nevidím moc reálné že by jen na měsíc někoho chtěli.

  • Jo, fabriky. Tam jsou rádi že jde aspoň někdo i když na chvíli. Většinou člověk dělá nějakou nic moc práci ale dá se to. Jinak brigáda pro studenty ( což přes prázdniny ještě jsi ) je limitovaná na počet hodin takže to ti na 8h směny vychází fakt jen na ten měsíc. Teda aspoň to tak bejvalo....teď netuším.

  • bestie1.2.2023 7:52

    Jako studentka jsem vždycky chodila na brigádu v červenci, srpen jsem si nechávala volný. Ale jak už bylo psáno, byly to horší práce ve fabrikách - prádelna, kontrola výrobků apod. Jedou jsem teda dělala i recepční, to celkem šlo. Takže bych se ptala. Určitě se na léto najímají servírky, obsluha na točení zmrzliny apod.

  • Katch101.2.2023 10:49

    Ahoj, já pracuju na brigádě ve skladu a tam není problém přijít třeba jen na měsíc nebo i na 3 týdny, a ani nemusíme chodit těch 8 hodin denně, je to jen o domluvě. Takže určitě jde něco najít takto.

  • Na brigádu by to šlo, kromě toho, co zde již bylo zmíněno, tak třeba instruktorka na letním táboře (pokud to tedy bude v období letních prázdni). A jednu dobu jsem pracovala ve fast foodu, kde se brigádníci točili opravdu často, někteří to třeba již po týdnu nebo po dvou třech směnách vzdali a dali výpověď (v každé brigádě je to možná trochu jiné, ale u nás se dalo prostě skončit ze dne na den). Takže ač je to nečestné, mohla bys nastoupit a po tom měsíci prostě sdělit, že sis to rozmyslela, měla jsi původně v plánu zůstat déle, ale dáváš výpověď.

  • jaruska.loool2.2.2023 8:11

    Teoreticky to jde. Jako nechápu, proč tu někdo říká, že by to vůbec nešlo. Jestli se vám to vyplatí, tak určitě zkuste i měsíc. Samozřejmě vás asi nikdo nezaměstná do skladu. Ale třeba jako dočasnou výpomoc za nemoc? Různé e-shopy a tak? Já kdysi byla na šest týdnů na skladě u https://www.penezenky-ahal.cz/luxusni-panske-penezenky/ kde jsem balila luxusní peněženky a tak vím, že to jde. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se