Zvracení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423186 27.5.2020 21:58

Dobrý den. S kamarádkou jsme jednou udělali hroznou hloupost. Koukali jsme na YouTube a viděli mixér chelenge. Tak jsme se rozhodli že to zkusíme...smixobaly jsme chili, mléko, piškoty, jogurt, džem, česnek, a několik dalších věcí a pak jsem vypila jednu skleničku . A 2 dny před tím jsme si dělaly toustový chléb obalený v moučkovem cukru mléce a vajíčkách. A možná to nebylo dobré pečené. Ten den co jsme pili ty nechutnosti jsem nechtěla k babičce a vymluvila se na to že jsem zvracela. Pak jsem nějak přemýšlela o tom jak bylo hnusně co jsem vypila a udělalo se mi zle...hodně zle...do hodiny jsem zvracela a měla průjem. A pak jsem asi 1h nezvracela a pak jsem zvracela celou noc po 20ti min. až do rána a k tomu mě vždy před zvracením chytla křeč že jsem nemohla vztat...nic a tak když jsem zvracela tak jsem se při tom i podělala do kalhot...nešlo to jinak...mamka mi zkoušela dávat pití po lžičkách a léky na průjem ale všechno jsem zvracela. Ráno jsem zvracela žluč a pak už jsem zvracela na prázdno. Mamka zavolala sanitku ale ta řekla aď radši přijedeme na pohotovost. Tak jsme sedly do autobusu a jeli do jedné nemocnice která není moc dobrá je to takové divné město...spíše vesnice...tam jsem doufala že si mě nechají proze mi bylo fakt zle a byla bych ráda za kapačku. No tam mi jen do zadku pichly injekci a poslaly nás prostě domu. A doporučili pár věcí. No furt mi bylo zle ale nezvracela jsem. celý den jsem v křečích ležela v posteli a po 2 týdnech mi bylo tak nějak dobře že jsem chodila už a tak...po 3 týdnech jsem šla do školy. A co mohlo způsobit tak dlouhé zvracení? A od té doby mám pořád problémy se zvracením. A v jakých případech vás odvezou do nemocnice sanitkou a nechají vás tam?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy28.5.2020 8:01

    Za blbost se hold platí 🤷‍♀️ o youtuberech si myslím svoje a o hlupácích, kteří je napodobují, také.

  • macicekkajik28.5.2020 7:49

    Některé věci by se opravdu míchat neměly. A těmi vajíčky to nebude, to by ti začalo být zle mnohem dříve, než za 2 dny. Vajíčka byla už dávno strávená. A navíc, představivost a psychika dělá hodně. Tělo tu vaší míchanici prostě nezvládlo a nemůžeš čekat, že když ti bylo tak zle, že ti bude během okamžiku dobře. Tělo se z toho šoku musí vzpamatovat. Jednak tím zvracením je dehydratované a vysílené. Dej tomu pár dní, klidně týden na vzpamatování. Jíst jen nedráždivé a jednoduché věci jako piškoty s čajem. A příště neopakovat to, co dělají na youtube, protože tam bývají opravdu nesmyslné věci.

  • stupidiack28.5.2020 12:40

    Ty stojíš o odvoz sanitkou a hospitalizaci v nemocnici, když se o to tak zajímáš? Děláš všechno pro to, aby sis zlikvidovala zažívání? Nevím, kolik je vám s kamarádkou let, ale moc to asi nebude. Ona problémy neměla? Aspoň ses poučila, chudák mamka se o tebe starala a měla strach. Víš pro příště, že opakovat nějaké challenge je pitomost a může tě to stát zdraví, ne-li život.

  • Kocka12345678927.5.2020 23:23

    No když jste smixovali tolik věci naráz,tak se nediv ze ti to udělalo takovou pakarnu v žaludku..

  • Tak mi spis prijde ze tu nekdo chtel odvezt sanitkoi do nemocnice a zkousel pro to neco udelat..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se