Zdravý životní styl

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409655 22.11.2020 15:38

Zdravím, je tu někdo kdo se taky zajímá i zdravý životní styl a nebýrání svalů? Ráda bych si zpevnila břicho ale zároveň bych chtěla přibrat co se týče stehen a rukou. Myslíte že to půjde do sebe? Popřípadě nějaký tip na zdravou potravinu která je tučná...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To chceš do nôh a zadku pribrať tuk? Budeš neforemná. Osobne som na vytvarovanie postavy vyskúšala tanec, rýchlochôdzu/beh, bicyklovanie, posilovanie s vlastnou váhou na karimatke a jogu. Joga jednoznačne top, na rozdiel od ostatných posiluje naozaj všetky, aj vnútorné svaly a zlepšuje flexibilitu, postavu tvaruje najkrajšie, v živote som nemala tak pekne okrúhly zadok (nadrepovala som sa dosť, je to blbosť). Čo sa týka potravín a zdravej výživy, ani neviem, kde začať, treba si o tom prečítať, lebo ono to nefunguje tak, že budem jesť tučné veci, tak priberiem tuk. Zdravá strava je pravidelná a pestrá, nie zameraná na určité potraviny.

  • Na svaly jsou potřeba bílkoviny.

  • S dietou ti moc neporadím. Prostě jez menší porce a hlavně se nesnaž příliš omezovat ve výběru jídla. Musíš bojovat i se psychickým zdravím. K tomu, abys byla celý den ve střehu ti mohu doporučit https://www.pro-biotika.harmonelo.shop/harmonelo-cbd-d562/ Harmonelo CBD z pro-biotika. Navíc, pokud se u nich registruješ, tak dostaneš slevu na celý nákup.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se