Zamilovaná do dvou mužů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421935 13.10.2019 20:51

Dobrý večer,ahoj. Je mi 27 let a od března žiji sama, s bývalým přítelem jsme si po 4 letech přestali rozumět, upřednostnil své zájmy jinde, nechával mě doma samotnou a nechápal, že s ním chci trávit čas. A pak chtěl sex, byl vždy náruživý, já prodělávala gynekologické problémy a takže to ani nešlo a upřímně jsem ani nechtěla, necítila jsem od něj lásku. Při nástupu do nové práce jsem poznala nového muže, zamilovala jsem se, cítila jsem zvláštní okouzlení, které bylo opětováno a rozhodla jsem se z přetrvávajícího vztahu odejít. Ovšem nový přítel velice žárlí, i na kolegy v práci, pořád mi říká, že mám na víc, že on moc na vztahy není,nedokáže ani přiznat před kolegy, že spolu chodíme. Několikrát jsme se kvůli tomu pohádali, svým způsobem mi říká, že si můžu spát s kým chci, jakmile se s někým bavím,tak s ním hned spím,při přání k narozeninám nerozdýchal pusu od šéfa, že se hned líbám s každým a hledám útěchu u jiných, když mi jí nedá on. Jakmile chci vysvětlit, že o nic nejde, tak se hned obhajuji a to značí, že nemám čisté svědomí. S bývalým přítelem jsem toto zažívat nemusela, kolikrát se s ním o tom bavím a kolikrát mu už chtěl promluvit ručně do duše, jak se ke mě chová. Musím říci, že teď máme s bývalým lepší vztah,než za poslední 2 roky vztahu. Mám ho stále velice ráda, ale přitom mám ráda i kolegu v práci. Ovšem ten sice vykládá, jak mu chybím, ale pak se ani neozve, nerad plánuje, o rande mluví už od května a stále nic, minulý týden jsme oba měli dovolenou, kterou jsme částečně měli strávit spolu. Na poslední chvíli to odvolal, že to je zbytečné, abych jezdila za ním kvůli dvou dnům, že se můžeme vidět kdykoliv po práci (oba děláme noční, já si chodím lehnout ráno, on odpoledne, takže jiný režim) . Ovšem když jsme měli období nebavení se, protože jsem opět dle něj hledala štěstí jinde (bavila jsem se s kolegou a smáli se) mi dělal v práci naschvály, nikdo mi nepomohl a všechny obrátil proti mě. Obávám se, že kdybych tohle ukončila, protože v tom přestávám vidět budoucnost, budu mít ještě zle v práci, která mě celkem baví. Vím, že v bývalém příteli mám větší oporu, změnil se a tráví se mnou čas, udělal by pro mě první poslední, a přitom ten, kvůli kterému jsem ze vztahu odešla, mě zanedbává, ale já se bojím udělat jakkékoliv rozhodnutí :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ten kolega v práci je dobytok, emocionálne tebou manipuluje a určite by si mu mala dať zbohom. Báť sa, čo bude potom, veď to znie hrozne, to si nedaj.

    A čo sa týka ex, divila by si sa, ako ti rozumiem. Ale neuponáhľaj to, dajte si čas nanovo sa spoznať. Ono občas partnerov rozdelí konflikt, kde proste úlohu zohrajú okolnosti a vďaka času od seba môžu pochopiť nejaké životné lekcie... Dôležité je rozlíšiť, či sa k nemu chceš vrátiť z lásky alebo preto, aby si nebola sama, lebo tá druhá možnosť nie je dobrý dôvod a opäť by to mohlo skončiť rovnako.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se