Zadek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #427110 30.3.2021 16:11

Ahoj, bude to asi zvláštní otázka. Ale divný zadek. Je celkem plochý, a má divný tvar😂, začala jsem cvičit abych ho trochu nadzvedla atd, ale přijde mi, že ho mám ještě víc plochý s rovným tvarem než před tím. Hrozně mě to trápí. Co s tím?😂😩

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych radila dřepovat :) . Výpady, koloběžku, cviky na zadek - pořádně ten svat zatínat při cvičení. Ale my evropanky bohužel můžeme mít v genech takovýto typ zadku (a hodně žen a holek ho taky má). Cvičením se dá určitě vylepšit - S brazilským zadkem asi moc nepočítej :D .

  • Buď ráda za plochý :-D Já ho mám kvůli špatným zádům vystouplý, větší, až to hezký není :D Byla bych vděčná za plochej :-D Jak už radí uživatelka... dřepy, výpady, plank, silové tréninky, cviky na zadek - koukni na YT a doporučuju instagram verunka_s - její booty bands (odporové gumy) právě na cvičení zadku :) www.vjfitness.cz jdemsiprotyzadky na ig :)
    Nebo jedině jíst, jíst a jíst, ať se zvětší no :D

  • Tiež som skúšala drepy, výpady, výkopy, rôzne variácie... Lenže všetky tie cviky sú pasívne, zameriavajú sa len na jeden, dva svaly. V skratke toto, pokiaľ človek nie je ochotný tomu dať hodinu denne je úplne k ničomu. Za to joga 😍 to je iná. V živote som nemala takú krásnu a pevnú postavu a to som bývalá tanečnica 😉 zadok mi to krásne nadvihlo a zaguľatilo. A to cvičím tak polhoďku 2-3x za týždeň, žiadne dlhé tréningy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se