Vztah se starším

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396037 4.10.2018 20:52

Ahoj, uz delsi dobu se scházím s klukem (muzem) ktery je o dost starší nez ja. Mi je 20 a jemu 34. Pro začátek chci uvest na rovinu to, ze nejde o to ze je starší zaměstnaný zajištěny apod aby si nekdo nemyslel a nesoudil... Potkali jsme se zcela náhodně na akci kde mame společné známé a padli jsme si do oka.. Vzhledem vypadá mladší je sportovně založený, a moc si rozumíme. Nic vic. Ale věk je mezi nami opravdu velký rozdíl ja to vim jenze ho začínám mit jistě postupně rada a co vim tak i on me. Dokonce uz chtěl abych s nim sla na jidlo a na kofolu s jeho kamarády apod. Chodime spolu do kina atd.. Setkavame se a bavime i normlane takže si myslim ze to vypadá nadějně. Jenze co kdyz doopravdy budeme ve vztahu budu u nek trávit hodne casu apod.. Jak pak udelat to, kdyz ho budu muset představit rodine? :( uz ted se me casto babičky a mamka pta s kym se setkavam chodim do kin apod. Podle jeho přístupu by mu vůbec nevadilo kdybych ho me rodine představila, ale ja netusim jak by to nasi vzali. Moje mamka me mela mlada a je ji 39 takze jsou vlastně temer stejna generace jako ten muj. Co si o tom myslíte? Mela bych ho pak představit nebo raději ne?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik4.10.2018 21:02

    Ahoj, 14 let není až tak velký věkový rozdíl. Rodičům bych se přítele nebála představit. Je jen na vás, jak hezký život si uděláte a strach bych z toho neměla. Vztah nemusí vyjít se stejně starým přítelem, tak jako se starším. Takže směle do toho.

  • interstellar4.10.2018 22:02

    Oba jste dospělí a dřív byl takový věk mezi partnery normální. Třeba jedna moje prababička si (dobrovolně) v 18ti brala 38letého a druhá (taky dobrovolně) ve 21ti 47letého. Prostě to byli perspektivní zajištění pánové.

  • hajtlik5.10.2018 8:15

    Pokud si máte o čem povídat a rozumíte si, tak není problém :) Věk bych neřešila, důležitější je, že si rozumíte :)

  • Ahoj,vždy jsem vyhledávala starší muže,protože jsou lepší,zkušenější atd...nikdy mě nepřitahovali zajíčci....Měla jsem jednoho ,já 16 on 30.Ted mám manžela ,jsme spolu 7let a moc štastní ,stále zamilovaní.Mě je 27,manželovi 45 a máme spolu(zatím)čtyři nádherné a zdravé děti ;-)Ničeho se neboj.

  • my máme mezi sebou 11 let rozdíl. dali jsme se dohromady, když mě bylo 17 a jemu 28. Už jsme spolu 11 let, vzali jsme se, máme 2 děti. Takže se ničeho neboj. Rodičům bych ho klidně představila. Jak zareagují, to už je jen na nich.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 187 odpovědí a 410 179 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se