Vztah a nevěra partnera

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424996 22.11.2020 11:44

Dobrý den, zajímal by mě váš názor, jak byste se k situaci postavily:
Máte s partnerem 3 roky šťastný vztah, posledních půl roku také společné bydlení.. ALE po 3 letech zjistíte, že vás před rokem podváděl. Kafíčko, vínečko, psaní si po zprávách, spaní u ní a sex... Je pravda, že jste nějaké to podezření v té době měla, ale chtěla jste a věřila partnerovi. Po momentálním zjistění partner rok lhal a zapíral. Teď je parner jak milius, snaží se... jenže já nemůžu zapomenout.
Díky za názory :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ťažko radiť, ja by som si asi dala pauzu na premyslenie. Ukončil to a ostal s tebou, ale ťahal to 3 mesiace a klamal do očí. Ak už teraz vieš, že to ani časom neprekusneš, tak to ukonči a choď ďalej. Lebo jedna vec je, či sa poučí podvodník a druhá, či to podvedený dokáže spracovať. Ľudia väčšinou riešia len to prvé 😉

  • Ahooj a jednalo se o jednorázovku nebo to s tou ženou táhl dýl? Měl k ní vybudovaný nějaký vztah a ona k němu? Nebo už to fakt skončilo? Kolik vám je let?

  • Zas až tak bych neřešila rok starou záležitost, když zůstal s Tebou.

  • Já bych se teda rozmyslela určitě podle toho, co k němu cítím, zda to za to stojí. Zda ho opravdu miluji, jak bych se cítila, kdybych ho ztratila, jak se s ním cítím, atp. A taky bych si s ním jednou provždy o tom promluvila. Ať je ke mně upřímný, jestli se mu něco nelíbí, at to řekne, jestli už to třeba není takový, jako dřív, ať to řekne. Když si najde jinou, at to řekne. Řekla bych mu, že to pochopím, budu se snažit třeba v tom a v tom zlepšit. Ale prostě vše ať říká na rovinu, ať je ke mně fér. ;-) A hlavně bych zjistila, co ke mně cítí TEĎ, jestli semnou opravdu chce být. A když bude odpověď kladná a bude se snažit, aby to bylo hezký a v pořádku dál, tak ve vztahu pokračuj. Dej tomu čas a pomalu mu začneš věřit. To je nejdůležitější :-) Hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se