Výtok

Otázku položila: Anonymní uživatelka #472412 31.1.2023 15:59

Dobrý den,
Je mi 18 let Ms mám od 13 let. Vždycky v určité fázi cyklu mi přijde, že je výtok hrubejsi a má takovou lehce do žluta barvu, ale nic mě nesvedi a mám to takhle každý mesic. Co se tyče pohlavního styku tak mám občas problém se štipkanim hlavně při prstení, ale to taky jen občas. U gynekologa jsem ještě nikdy nebyla a bojím s tam jít. Jsem trochu hypochondr a bojím se, ze by mi zjistil třeba nějakou nemoc ačkoli si já myslím, že jsem v poradku. Taky se hrozne zkoumám a bojím se ze me to bude bolet.
Myslíte, že to je takhle normální ten výtok atd. Dekuji za odpoved.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, zkus si přečíst něco o symptotermalni metodě. V každé fázi cyklu se mění konzistence hlenu. Pokud nezapachá, neštípe, tak je to v pořádku. Klidně si to zapisuj a sama se tak lépe poznáš. Já díky této metodě otěhotněla až když jsme chtěli. Jinak to byla naše antikoncepce a funguje spolehlivě.

    Hlavně se ničeho neboj. Pokud už máš pohlavní styk, měla bys jít k doktorovi. Já mám hrozný strach z lékařů. Když jsem tam přišla poprvé, tak jsem jim tam málem omdlela. Ale paní doktorka i sestřička jsou úžasné, do ničeho mě nenutily, vše vysvětlily a ikdyž jsem to poprvé nedala, tak napodruhé to bylo lepší a lepší. A rozhodně návštěva nebolí, toho se vůbec nemusíš bát. Důležité je najít si doktorka, který je sympatický a mít k němu důvěru.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se