Výměna duše kočárku Praha 11

Otázku položila: almi 2.10.2020 11:10

Ahoj holky,
nemáte některá zkušenost, kde by mi někde na Hájích a okolí, ideálně na počkání, vyměnili duši u kočárku? Manžel to sice nějak opravil, ale vydrželo to něco málo přes týden a znova už to opravit nejde. A s prázdnou duší fakt jezdit nechci, ačkoliv to manžel nechápe :-( Předem díky za každý tip :-)

Díky všem, kdo se mi snažil nějak pomoct. Nakonec jsem našla na netu cykloobchod celkem blízko a pan majitel mi duši ochotně vyměnil na počkání :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack2.10.2020 12:41

    Nerozumím manželovi, že to nechápe. Takové věci jsou snad starosti chlapa, byť s kočárem jezdí maminky. Když se mi to stalo u kočárku, byla jsem z toho taky nešťastná a odmítala jezdit na prázdné duši, abych kolečko neponičila ještě víc. Přítel se to snažil řešit hned jak přišel z práce, bohužel ten den nic nesehnal, ale hned další den se to sehnalo v cykloprodejně. Došlápni si na manžela. ;-) Já bych to sama neměnila, i kdybych to uměla. ;-)

  • nevím přímo obchod, ale zksute cykloprodejny. mívají obvykle duše ke kočárkům skladem a mně takhle vymenili (než sem se to naučila sama) na počkání.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 501 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se