Venušiny kuličky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #522300 15.6. 15:22

Dobré odpoledne,
mám takový dotaz na venušiny kuličky. Chtěla bych si je pořídit, ale nejdřív bych se chtěla zeptat na jejich nošení. Jak třeba dlouho je mít zavedené, jestli jen doma nebo třeba i ven nebo i na delší dobu do školy a tak? A jaké to vlastně je, je mít? A jaké si připadně koupit, jednu kuličku nebo dvě spojené … Kdyby mi někdo o tom něco poradil, byla bych ráda.
Předem děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus začít s nějakou jednou menší kuličkou a nejdřív ji zkus nosit nejdříve jen doma aby, sis na ni ty i tělo zvyklo a pak postupně ji zkus nosit i do té školy a do jiných míst a pak teprve po čase zkus teprve větší kuličky. Já to také tak dělala že jsem si koupila jednu menší kuličku to nosila ze začátku furt jen doma a pak jsem s ní i začala chodit do práce a jiná místa. A pak jsem teprve po půl roce si řekla že zkudim dvě větši kuličky a s nima jsem třeba taky týden chodila jen doma a do práce jsem chodila s tou menší kuličkou a až jsem si zvikla na tý větší dvě kuličky tak jsem pak tu menší kuličku plně odložila a začala jsem nosit jen ty dvě větší kuličky. A ty nosim doteď. A je to krásný pocit. Jen v době ms je nepoužívam jinak je nosim téměř furt.

  • ono to co s tebou budou dělat je velmi individuální. na někoho téměř nepůsobí a jiná se s nimi téměř udělá. taky jde o to, že s nimi se potřebuješ hýbat, ne jen sedět aby ten efekt tam byl.
    důležitý je materiál z jakého jsou a taky je fajn, pokud je to vlastně kulička v kuličce, kde stačí i malé vibrace, které tu vnitřní rozhýbou a pak to má ten efekt, kdy se více posilují svaly pánevního dna.
    sama je zvládnu používat několik hodin v kuse bez nějakých problémů. mám dvě spojené, váha cca 87g, později sem si pořídila ještě druhé ale ty první jsou pohodlnější, prootže nejsou tak těžké a i velké.
    cos e velikosti celkové týče - čím menší průměr, tím hůř se uvnitř drží. a pokud to bude jen jedna tak ten efekt nebude tak výrazný.
    do školy bych je nenosila, tam si nemyslím, že je to vhodné, nehledě na to, že tam převážně sedíš, takže jejich efekt je menší a taky i když půjdeš na WC tak je to trošku o hygieně.

  • Michalla17.6. 15:10

    Já mám zase kuličky ráda, cítím jemné brnění, mám jich doma více druhů a pro mě jsou příjemné. Ale je pravda, že každá jsme jiná a působí na nás jinak. Asi jako všechno.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 384 otázek, kterým se dostalo 272 074 odpovědí a 410 112 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se