Trojka, swingers - zkušenosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439515 27.11.2021 14:30

Ahojky holky, zajímá mě vyzkoušely jste někdy v životě třeba trojku nebo swingers? Jak dlouho jste se odhodlávaly, jaké jste měly očekávání a jaké to pak bylo? Co váš partner na to? Budu ráda za jakékoliv zkušenosti :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jsi svobodná a máš určité specifikace co máš ráda v sexu, proč nejít do 3jky. Byla jsem ve 3 před 17lety s 2 klukama byla to zábava,ale byla jsem mladá a spíše jsem to chtěla vyzkoušet... se swingers zkušenosti nemám, od bejvalého přítele chodily rodiče a zpestřovali si vztah, kdo to má rád, nebo kdo se rád kouká proč ne. Ve vztahu hlavně musí chtít oba partneři.

  • Vyzkoušela jsem čtyřku nebo swingers? Nevím jestli je v tom nějaký rozdíl :-D Jsou to asi tak 4 roky, vždycky jsme o tom vtipkovaly s kámoškou už na gymplu ale byla to jen sranda. Než jsme se na jednom srazu obě opily a tohle téma se tam otevřelo, dělaly jsme si z toho srandu než můj přítel vážně řekl, proč to nezkusíme? Pak to trvalo asi měsíc než jsme si řekli co a jak, setkávali jsme se postupně a upřesňovali si co od toho čekáme. Nechali jsme se všichni otestovat na nemoci abychom měli jistotu že jsme zdraví.
    Nechtěly jsme aby z toho měly prospěch jen chlapy, tak jsme vymyslely, že na začátku budou mít chlapi zavázané oči a vybírat si budeme my co budeme chtít dělat. Bylo mi v té době kolem 30, akorát kamarádka měla mladšího partnera asi o 6 let a já staršího asi o 4. Stanovili jsme si i další pravidla, co se dělat nebude, co je tabu. Třeba některé polohy nebo orální sex až do konce. A taky že na sebe musíme vždy vidět. Chlapi od toho měli asi větší očekávání než my. Prostě bylo dohodnuto a to jsme si potvrdili, že to tak bude.
    No a pak v ten den jsme začali dobrým jídlem u kterého se postupně odhazovaly vrstvy, aby to nebylo moc prvoplánové. Pořád jsem byla nervózní a v duchu měla takovej ten žárlivej pocit - to to jako bude dělat i s jinou? Co tu blbneme? Ale když jsem pak viděla přítele kamarádky, tak mě to hned přešlo a hned nervozitu vystřídala chuť. Chtěly jsme hrát hru, že chlapi budou hádat která je ta druhá. Byla to i sranda než se začala porušovat pravidla, třeba se sundaly šátky asi po 10 minutách. Kamarádka měla s tím jejím polohu která měla být jen jejich, ale s tím mým se do ní pustila. Já to ale taky porušila, když se blížil k orgasmu prostě ho vyndal a dal mi ho k obličeji. Věděla sem že jsem to neměla dělat ale nevím proč jsem to změnila. Udělala jsem ho pusou až do konce a během toho i sebe. Jenže to ten můj viděl. Za chvíli mu opadl hodil na mě zamračený pohled a odešel do koupelny, že potřebuje pauzu. Nedokázal unést, že on nedokázal udělat ani mě ani kamarádku, ale její přítel obě.
    O den později jsme se kvůli tomu dost pohádali. Nejprve oni porušili pravidla a potom i my, takže jsme si neměli moc co vyčítat. Prostě ať chlap říká cokoliv jeho ego je dost křehké takže bacha na to. Často si chlapi myslí že něco zvládnout a pak to tak není, hlavně když je příčinou velikost jejích nádobíčka. Pak z něj vypadlo, že mu nejvíc vadilo že ten druhý ho měl většího a my vypadaly nadrženější jen kvůli tomu, on se pak nemohl soustředit a ten můj závěr byla poslední kapka. Mně se ale líbilo to, že kamarádčin přítel byl vysportovanější a jemu se zas líbila moje prsa. Po čtvrt roce jsme se rozešli. Takže moje rada je i když si věříte raději do toho nejděte. Vždycky se může objevit nějaká věc, která to může všechno pokazit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se