Tmavé chloupky u dvouleté

Otázku položila: Anonymní uživatelka #311585 15.10.2020 13:35

Dceři jsou dva roky a čtyři měsíce. Po narození měla hodně černých chloupků po celém těle. Nejvíc na uších, zádech, zadečku... zkrátka skoro všude. Něco jí zmizelo ale stále má tmavé chloupky na ramenou, zádech a nohou. Na nohou jsou nejsilnější jinak má jen jemné chloupky. Je jich poměrně dost a má i náznak na srůstání obočí. Má od narození hnědé vlásky a od půl roku hnědé oči. Táta je tmavší typ, já jsem blond a na chloupky téměř nemám. V intimní oblasti chloupky nemá. Měly vaše děti něco podobného? slyšela jsem, že je to na tmavé chloupky příliš brzo. Moc se mi nezdá, že by chtěly zmizet.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem byla po narození malá gorilka :-D Černé vlasy, černé oči, černé chlupy. Vlasy i oči zhnědly, no a tmavé chlupy taky zmizely, teď mám jen trošku chlupatější ruce, ale nic hrozného :-)

  • Jak moc jsou chlupatí u tatínka v rodině, popřípadě u vás (byť světlejší)? Konzultovala jste to s pediatrem a bylo nějaké vyšetření? Mám například jednu sestřenici, u které ožily takové ty "tatarské geny" ze Slovácka a ta tedy musela sáhnout po epilaci, když začala dospívat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se