Tipy na výlety v trojúhelníku Plzeň, Karlovy Vary, Praha

Otázku položila: Anonymní uživatelka #199316 14.7.2016 18:17

Ahoj holky,
jedeme za týden na dovolenou, tak jsem začala hledat výlety, hledám na kudy z nudy, ale je tam toho hodně, tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nemá nějaké tipy, co stojí za vidění? Hradů a zámků tam je dost, ale nenašla jsem žádný pořádný aquapark, tak jestli o nějakém víte. A klidně i zajímavosti přímo v Plzni nebo Karlových Varech.
Děkuju moc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys14.7.2016 21:59

    Ahoj, bydlím v Sokolově. Loni jsme si dělali výlet na Žluticko a chtěli se tam vykoupat, to je téměř bez šance. Stačil by nám i rybník, ale ty jsou všechny chovné. Nakonec jsme skončili ve Zluticich na koupališti - žádná sláva, malé, vybetonovane, přírodní.
    V Sokolově je venkovní koupaliště Michal s tobogánem, ale to už je dost z ruky. Ve Varech, co vím, tak taky žádný akvapark není. My jezdíme do Františkových lázní, ale to už je z té oblasti opravdu daleko.

    Z výletů doporučuji horu Vladař u Žlutic, má velice zajímavou atmosféru. Pěkná je taky Andělská hora, ta už je dal, ale kdybyste ji navštívili, doporučuji zajet i do Kyselky, teče tam Magnesie zdarma a jsou takové netradiční lázně.
    Pěkný je i Manětín. Vůbec ta oblast má moc zajimavou krajinu. Jsi mě navnadila, že bychom tam měli zas zajet;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 398 otázek, kterým se dostalo 272 101 odpovědí a 410 122 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se