Spolužáci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531906 3.3. 20:03

Dobrý den, chodím do 9.tridy a mám takový problém.
Já nevím, co dělám špatně, ale spolužáci mě nemají rádi a já nevím proč. Já se ke všem chovám normálně nikoho nepomluvám, nenadavam, nezaluju ani nic takového, naopak těm lidem jsem schopna pomoct vysvětlit třeba nějakou látku nebo tak. Ti lidí se ke mně hnusně chovají a prostě nechápu proč vždycky když si máme udělat dvojice, jsem sama na obědě si ke mně nikdo nesedne a tak. Jiní co přišli třeba až k nám do 6.trudy tak normálně zapadli a baví se s nima, ale já jsem tu od 1.trudy a nikdo se semnou nebaví. Naštěstí už jdu v červnu pryč, takže doufám, že to na střední bude lepší. Zažil si někdo něco podobného? Protože já nevím, kde je chyba, jestli jsem dívna nebo tak. Nevím, co jsem udělala špatně z moji strany, protože se k nim chovám normálně a nikomu tam nějak neubližuje

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lucyinka4.3. 14:32

    Tak si prostě něco našli proč se k tobě tak chovají. Pokud tě nějak nešikanují tak bych se vůbec tím netrápila. Jak říkáš jdeš pryč a věřím že na střední to bude lepší a najdeš si kamarády. Ta základní škola je prostě taká. Taky jsem nebyla nejoblíbenější a dělali si ze mně i legraci. No jsem tady a nějak mně to nepoznačilo.

  • Už to máš za pár, pak se to změní. Takhle funguje patologický kolektiv, pro stmelení si vybere jednoho či dva jedince (nemusí být žádný důvod, nebo jim přijdou citlivější/bezbrannější/odlišnější), proti kterým se spojí, aby je to utužovalo spolu. Pokud se tak někdo chová, není to dobrý člověk, a proto bych si nedělala těžkou hlavu, že se ke mně nechovají hezky, nebo si ke mně nechtějí sednout.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se