Sousedka a jeji hra

Otázku položila: Anonymní uživatelka #432269 4.10.2022 16:47

Dobrý den, mám sousedku, ktera se snazi semnou hrat hru. Bydlime ve stejném patre. Na uklidu se stridáme. Jenze, ona ted nepracuje, takze má vystíhané kdy od kdy do kdy chodim do práce. A zacala delat to, ze ona uklizi na chodbě v dobe kdy jsem v praci abych ji nevidela uklizet, mezitim co ja nemam sanci, uklidit, any ona zase nevidela me. Kdyz prijdu odpoledne z prace, ona se z bytu nehne, a o vikendu je u nich doma bud jeji mamka, segra, nebo partner,kdyz ona si potrebuje odejit do mesta. Uz jsem zjistila, ze kdyz ona neni doma, tak me z kukatka u nich pri mem uklidu pozoruje bud jeji mamka nebo segra. Jako jak se branit, co delat? Takze kdyz oni me vidi, to je v poradku, ale abych ja ji nevidela uklizet chodbu, tak vyuziva cad kdy jsem v praci

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • není to už paranoia? všichni vás pozorují, sledují ...
    proč by jste měla sledovat sousedku při úklidu? tak je doma tak uklízí, kdy jí to vyhovuje. to, že vy nejste doma je přece jedno.

  • Francy5.10.2022 12:25

    Další pokračování příběhu o sousedce, která poslouchá za dveřmi? :-D

  • Dahlia5.10.2022 22:06

    Když jsem byla v pubertě a pomáhala jsem uklízet mamce chodbu, taky mi vadilo, když mě někdo u toho viděl, holt puberta.

    V dospělém věku nechápu, co je za problém? Když jsem na řadě s úklidem, tak prostě uklidím a je to. Ať si mě pozoruje kdo chce :-D

  • crazygirlxD4.10.2022 17:47

    Tak já si myslím, že zrovna poznat, zda se na chodbě uklízelo nebo ne, není zase tak složité a neprokazatelné. Taky jsme měli na patře jednoho takové, co si myslel, že když mi bude mávat fakturou za koště z https://www.bevedo.cz/ tak jako sklapnu paty a řeknu, že tam teda asi uklízí. Ale pokud člověk není včerejší, tak snadno dokáže, že na chodbě zůstalo smetí a nepořádek.

  • macicekkajik7.10.2022 8:03

    Pokud se ti zdá, že sousedka neuklízí, nahlaš to při domovní schůzi. Jinak je úplně fuk, kdy sousedka uklízí. Je to její věc. A když slyšíš někoho u dveří, jak tě pozoruje, tak se hezky usměj a zamávej jim, ať ví, že o nich víš. Víc dělat nemůžeš. Jen se s tím smířit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se