Školní potřeby - kupovali jste?

Otázku položila: AttyTiria 17.2. 10:52

Ahoj, malý půjde do první třídy v září a od kamarádky jsem se dozvěděla, že dostávají v první třídě pouze pracovní sešity a pastelky, měla jsem za to, že takové to základní vybavení dostanou - do výtvarky, nějaké psací potřeby, apod. Co jste prosím vše kupovali? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka18.2. 12:07

    V každé škole je to jinak! Kupte vše až podle instrukcí. U nás něco kupovala škola hromadně se slevou z peněz od rodičů plus jsme dostali seznam, co koupit sami. Dohromady to mohly být tak ty dva tisíce až tři s aktovkou.

  • Proč by to měli vše dostávat? Samozřejmě ,že to musí koupit rodiče. V papírnictví jsme platili cca 2000. A s každým rokem je to horší, přibudou pak sešity, pravítka, kružítko...

  • Aidi1020.2. 21:07

    My jsme nic nedostali a ani jsem nic nečekala. Počkejte na seznam věcí, co dostanete ze školy. Posílali nám je ještě před začátkem školního roku, abysme byli připraveni. Jinak to byly základní sešity, výtvarka, tužky, pera, gumy, pastelky, fixy, vak na oblečení, penál, přezuvky, batoh, ten jsme měli od baaglu, stále ho nosí již 2 rokem. Oni vám vše řeknou co je potřeba.

  • Lucyinka4.3. 15:01

    Taky jsme dostali jenom sešity a možná nějaké pastelky. Na začátku roku ti řeknou co je potřeba koupit, nekupuj v předstihu. My jsme taky nakoupili a nakonec jsme zjistili že některé věci i zbytečně. Každý učitel má jiné požadavky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se