Silná menstruace a tábor

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392794 18.8.2018 7:23

Ahoj dnes mám jet na tábor a menses mám v plném proudu tampony to já prostě ne jenom vložky a podle kamarádky je tam velký bazén takže to naštve. Tu bolest bych ještě zvládla ale nekoukat se? Na táboře jsou dvě učitelky které jsou hodně přísné a ani jedna mě nemá ráda a pak je už jen učitel takže nikomu nic. Moje otázka zní jestli máte babské rady co dělat aby menses skončil dříve? Jen myslete na to že mi je 13.
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka218.8.2018 7:35

    No a co, že jsou přísné? Nemůžou že nutit koupat se v bazénu, když menstruuješ. A stejně s tím nic neuděláš. Prostě doufej, že ti ms za dva tři dny skončí a ještě si i zaplaveš.

  • HaSha18.8.2018 7:46

    Pokud máš jet už dnes, tak toho není moc k razení. Obecně pomáhá teplo, nahřáté polštářky, nahřívací lahev, horká sprcha... ale není to jednorázové kouzlo, které teď před odjezdem najednou zabere. Pak vitamín C a hodně pít, ale na táboře asi budeš jíst to, co ti zrovna daj. I u těch tamponů by bylo lepší vyzkoušet zavádění v klidu doma. Takže asi nezbývá, než oslovit jednu tu vedoucí nebo zdravotnici (ta by na táboře neměla chybět, nebo aspoň člověk s odpovídajícím kurzem, kterému je ten úkol přidělen). Jinak by tě ještě mohli nevědomky do koupání a sportování nutit.

  • Tak se par dnu nebudes koupat, no a co, zbori se snad svet?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 185 odpovědí a 410 177 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se