Sex s tamponem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410664 6.8.2021 15:33

Ahoj, máte některá zkušenosti se sexem a menstruaci? Je to vůbec nějak reálné a může to být v těchto dnech příjemné? Teď je mi to takové blbé, ale musí se při orálním styku tampon vyndat? Když je potom žena vlastně vlhka.. je to ta vlhkost společně s krví nebo jak to je? Děkuji moc všem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy6.8.2021 16:38

    Při ms občas praktikujeme normální sex, ale většinou na začátku nebo na konci, když to není moc silné. Nenapadlo by mě chtít po příteli orální sex, když mám ms (ani s tamponem nebo kalíškem).

  • Ahoj, při orálním sexu tampon (kalíšek) nevadí a při nenasáklém tampónu krev neproteče. Pokud chceš nějakou ochranu i během styku, existuje mořská houba nebo jednorázový pěnový tampon. Tady ale pozor, jde pak špatně vyndat, proto raději počkat a hlavně se poté nestresovat. Jde použít i pesar (nebo alternativa) i při sexu, ale to nevím jestli u všech značek...

  • Pokud jde jenom o orální sex, když máš přítelkyni, pokud jí to nevadí při MS (mně by vadilo a příteli asi taky). Byla bych asi pro kalíšek, zavést ve sprše a osprchovat se a mělo by to být čistý :) Klasickej tampón má provázek, to mi přijde dost nepraktický :D A bez bych se bála, když jsem vzrušená, krvácím víc. Nebo pak zkusit ty pěnový tampóny, ale nemám s nima zkušenost.

  • Ahoj,sex s ms normálně míváme ale jen na začátku nebo ke konci kdy to není nějak silné,beru antikoncepci ale při ms si přítel dá raději i kondom,orální sex bych po něm při ms nechtěla ani s tamponem,to už by bylo nepříjemné i mě...Každopádně mi sex při ms pomáhá s bolestí břicha a přejde mě i ta nepříjemná nálada co při ms je.;-)

  • Betkika2611.8.2021 11:50

    Hele v lékárně se dají koupit dražší typ tamponů přímo na sec :) absorbuje krev na nějaký čas,sice stojí třeba jeden kus 30-50 Kč a jsou dva druhy,ale je to skvělá věc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se