Sérum na řasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #512176 17.3. 12:50

Holky poradíte mi nějaké sérum na řasy po kterém řasy opravdu krásně rostou? Mám od malička malé řasy,dokud si nedám řasenku tak nejdou ani vidět,na prodloužení řas jít nechci (i kvůli finanční stránce),tak mě napadlo jestli nemáte zkušenosti s nějakým sérem z drogerie nebo třeba z lékarny😊
Děkuju předem za odpovědi❤️

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Saloos sérum na řasy a obočí. Prodává se v DM u umělých řas a takových těch věcí. Co se týče finanční stránky tak fakt pecka, kolem 189-, tuším, prostě pod 200-,. Nečekala jsem od takového levného séra od přírodnější značky výsledky, ale fakt mě potěšilo. Řasy zezacatku začly být kvalitnější, a vydrží krásně natočené, a pak asi v průběhu užívání (ale teď nevím po jaké době přesně ale řekla bych, že po cca měsících už určitě) mi už začalo i okolí řasy chválit a říkat že je mám hezky dlouhé a někdo se dokonce ptal, zda si je lepim 😃💁 používám ho dodnes, zlepšuje i kvalitu řas. Dává se na noc, na balení teda bylo napsano i přes den, 2krat denně, ale tím že se denně ličim tak dávám jen na noc. No je fakt super, tak můžeš zkusit.

  • Danimilka25.3. 9:48

    ahoj já používám ttohle a je super - https://www.notino.cz/the-ordinary/multi-peptide-lash-and-brow-serum-serum-na-rasy-a-oboci/, musíš vydržet ale tak dva měsíce..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 580 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se