Sama v bytě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393923 1.9.2018 16:43

Ahoj chci se zeptat bydlím sama s malým dítětem přítel je v zahraničí tam má byt a práci doma jezdí jen 2 dny za týden je mi smutno píšeme si volame ale nevim co dělat nechci tady byt sama nemám žádné kamarádky jsem ve městě čerstvě.chci abyšlo dítě do školky v čr ale když by jsme se zvova odstěhovali do zahraničí tak nevím jak by jsme to dělali.Mám řidičák ale auto máme je jedno jsem zoufalá už nevím co dělat jste taky některá sama doma s dítětem a manžel je pryč.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack1.9.2018 18:31

    A kde bydlíš - předpokládám, že ve městě .. Tam je plno příležitostí, můžeš jít do parku, do přírody, na dětské hřiště, do dětské kavárny .. :-)

  • terryk1.9.2018 18:10

    A rodinu nemáš? Myslím rodiče, sourozence, tety, strejdy, sestřenice? Pokud ne, tak je to samo horší, ale na druhou stranu, dva dny v týdnu s mužem nejsou taková katastrofa, má to tak dost lidí, a kámošky si můžeš najít, ne?

  • HaSha1.9.2018 23:00

    Co nějaké aktivity/kurzy pro maminky s dětmi? Tam bys mohla potkat holky, co jsou na tom podobně. :-)

  • Zazila jsem uplne totez. Sama s miminem v zahranici, manzel v praci od 7 do 20 h denne. No myslela jsem, ze se zblaznim. Nikoho jsem tam neznala. Pak se vedle nas pristehovali mladi take s miminem, tak jsem obcas vozila s pani. Zkus se s nekym seznamit. Jo a jaky hodne chodila - denne tak 10 km. Pet dopoledne, pet odpoledne, za kazdeho pocasi. Taky jsem byla na netu, koukala na TV, cetla... Za rok a pul jsme se vratili do CR. Kazdopadne uz bych se do te doby vratit nechtela. Bylo to fakt na palici...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 182 odpovědí a 410 171 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se