S někým si psát

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425680 26.10.2020 15:55

Ahoj,
chtěla bych si s nějakým člověkem psát, anonymně. Mám dost kamádů, ale něco jim prostě neříkám, třeba že žijeme s prarodičema v jednom baráku, ale v jiném patře. Nehledám vztah, takže seznamka asi ne. Existuje něco takového?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zajímalo by mě čistě ze zvědavosti, proč neříct kamarádům, že bydlíš v jednom domě s prarodiči😁 Nebo to už je dneska divné??

    Každopádně, moje kamarádka si našla hodně přátel díky různým hrám, které se hrají on-line :-)

  • Zepeto, ale tam najdeš spíš malý děti :-D
    já bych si založila seznamku a tam bych napsala, že nehledám vztah ale někoho pouze na psaní, přátelství, nebo něco takového. Na seznamku nemusíš dávat své pravé údaje, ani svoji fotografii.
    Pak třeba damokles.cz (nemám zkušenost) , nebo zkus najít někoho tady na WomenZone. Takových her je určitě hodně

  • Za mě byl in Alík.cz :D Ale teď už tam jsou spíš lidi v mým věku, který tam chodí z nostalgie. A co si budem, v tý době (bylo mi 8-16, když jsem tam chodila) tam bylo dost úchylů/pedofilů. Nepíšeš, kolik ti je. Ale já třeba občas chodim na chat.cz, ale je mi skoro 22 a jsou tam lidi spíš v mým věku a starší. :) A taky mě teda zajímá, proč kamarádům nechceš říct, že bydlíte s prarodičema.

  • Omegle.cz :-D:-D za mě dobrý anonym

  • Kontakt bych také hledala na seznamce. Ale zkus zapřemýšlet, jestli by třeba některý z tvých kamarádů nebyl ten pravý. Třeba o tom jen nevíš. Jestli jsi v nějaké složitější rodinné situaci, možná by měl pochopení někdo, kdo také v životě zažil něco podobného či jinak složitého. Já jsem mezi kamarády našla takové, které vyslechnou i mé neobvyklé problémy, nezměnili kvůli tomu na mě názor a nechají si to pro sebe. Takový rozhovor ale funguje jen mezi 4 očima a když je vhodná příležitost.
    Pokud by sis potřebovala popovídat o něčem hodně složitém, pak lze využít i služeb psychologa nebo třeba linku důvěry.
    Pokud bys hledala někho, kdo zažil stejnou sitauci jako ty, teoreticky by mohl být i zde na womenzone, ale asi bys to musela napsat konkrétněji (z tvého popisu není jasné, jak to s těmi prarodiči je - např. vyrůstala jsi v pěstounské péči, nebo prarodiče potřebují pomoc, tak se k nim nastěhovala nebo to může být i jakkoli jinak).
    Držím palce, ať někoho takového najdeš;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se