Rostlinné barvy na vlasy Khadi

Otázku položila: Stepina 4.7.2022 23:16

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s rostlinnými barvami na vlasy Khadi? Dostala jsem na ně tip od kamarádky, že neničí vlasy a krásně kryjí šediny.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zase reklama? To se tu dnes roztrhl pytel...

  • Ano, mám. Je to něco jako hena. Byla jsem s ní spokojená, vlasy super, silné, bez roztrepenych konečků, jemné. Jen pozor na chemické barvy.

  • Barvím hennou už tři možná čtyři roky. Khadi je zatím ze všech značek co jsem vyzkoušela nejlepší. Poprvé jsem barvila na světlejší hnědé barvené s odrostlím melírem. Chvíle strachu aby to nebylo zelený,ale dobrý obarvila to pěkně. Na hnědé to bylo tmavší na melíru zrz. Teď po letech střídám čistou hennu a sem tam vemu jantarovou. Počítej,že barvení zabere minimálně 2 hodiny (příprava barvy a pak působení je čím déle tím líp)a poprvé to sama asi nezvládneš (je to takový blatíčko).Druhá co mi chytla celkem dobře byla henna co mají ma DM červená krabička,ale khadi je lepší. Pak jsem zkoušela ještě dvě značky z netu a ty nic moc. Ani si už nepamatuju jak se jmenovali zaujali mě velkým výběrem odstínů a to se na mé hlavě nekonalo.

  • dankadana16.10.2023 10:03

    Já teda když jsem se s ní chtěla barvit, tak jsem taky si hledala recenze a ptala se jestli ji někdo nezná a neví. :) Ale barvila jsem se pravidelně od 17cti let a vlasy jsem měla prostě zničený a hodně mi i začali padat. A jelikož jsem nechtěla mít svoji plavou barvu vlasů- jsem hodně bílá, takže bych vypadala jak mrtvola. Takže jsem chtěla zkusit něco přírodního a ty barvy od Khadi jsem vyzkoušela. A byla jsem i mile překvapená. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 200 otázek, kterým se dostalo 271 494 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se