První sex + antikoncepce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411010 29.5.2020 8:37

Ahoj, je mi 15 a jsem panna. Ikdyž vím, že by se to nemělo a ,,měla bych si počkat na partnera” zkoušela jsem masturbaci i ,,vevnitr” a dost to bolelo. Ikdyz to bylo třeba podruhé nebo potřetí. Měla jsem lubrikant, nic by mi nemělo chybět.. teď mám strach zkusit něco s pritelem, protože jestli to takhle bude bolet porad, tak to asi nechci provozovat :d bolí to, když to jde jakoby ,,ven” :( myslíte, že to přejde? Kde může být chyba? Také bych se chtěla zeptat, co byste mi doporučili za antikoncepci. Samozřejmě se o všem poradím s doktorkou, ale je mi jasné, že mi hned bude cpát prášky. Nemáte zkušenosti s něčím, co není hormonální a tak ,,toxické”? Práškům se spíš bráním.. viděla jsem jak to ovlivnilo ségru i spoustu dalších holek.. nevím, jestli bude mamka souhlasit s tím, kdybychom používali jenom kondom.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy29.5.2020 9:50

    Masturbace nijak zakázaná ani špatná, ať už přes klitoris nebo vnitřní stimulaci. Ale přes klitoris je pro většinu příjemnější ;-) Hele, prášky neber, je to sice pohodlný, ale to je tak jediný pozitivum. My používáme kondomy a nikdy nebyl problém. Důležité je správně nasazení! a správná velikost! Měj u sebe raději krabičku, kdyby přišlo na věc. Bolesti se neboj, mě to třeba vůbec nebolelo a až asi 3.sex bylo trošku krve. Je to otřepaná věta, ale musíš být uvolněná a pak bude vše v pořádku.

  • Antikoncepci se pokud možno vyhni, udělá ti to v těle pořádný bordel. Pokud jsi o to ještě nepřišla tak to bolet bude - já byla vždy tak nervózní že mě to bolelo při prvních pokusech - ale jak jsem si myslela že jsem o to přišla, tak jsem se uvolnila a přišla jsem o to už reálně a jen to Štíplo ;-) ta masturbace jak říkáš "vevnitř" tě bude bolet dokud o to nepřijdeš, tak být tebou tak počkám až na partnera :)

  • Ahoj, s partnerem je to jiné. Budeš více vzrušení, hormony utlumí bolest a má to své kouzlo.

    Já začínala s přítelem s kondomy, ale ty nám věčně praskaly - zjistili jsem, že jedině bezlatexové skyn jsou ok. ale po pár měsících jsem se začala zajímat o symptotermální metodu. Díky teplotě jsem zjistila, kdy mám ovulaci. Ted to poznám i jen z hlenu. Mimo plodné dny jedeme naplno a v plodné dny přerušujeme a 2 roky úplně v klidu (nebo kondom). Rozhodně se vyhni hormonům, tělískům a podobným nesmyslům... Nebo se mrkni na pharmatex či pesar.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se