První sex a možné těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195822 16.2.2020 22:50

Dobry den, je mi 16 let a dne 31.1 jsem měla se svým přítelem první sex. Byl ve mě asi na čtvrt a trvalo to ani ne 10 minut protože hned po tom co mi začala téct krev jsme přestali, přítel do mě neejakuoval ale mám už 8 dni zpoždění menstruace je možné těhotenství?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa17.2.2020 10:18

    Dnes a denně jsou tu stejné otázky. Nerozumím tomu. Měli jste použít ochranu, což jste snad udělali a tak je malá šance, že bys mohla být těhotná. Ovšem stoprocentní antikoncepce neexistuje. ;-) A pokud jste ochranu nepoužili, velice riskujete, ale to už je na vás. Pokud jste dost 'dospělí' na to, abyste provozovali sex, musíte být dost dospělí i na to, abyste čelili následkům. Hodně štěstí.

  • Francy17.2.2020 9:48

    Fakt by mě zajímalo, proč jste nepoužili kondom? 🤔 Samozřejmě, že můžeš být těhotná.

  • Vy jste nepoužili kondom? Ejakulovat nemusí, kolikaty DC jsi v den sexu byla?

  • Já po prvním styku měla nejdelší cyklus v životě. Protože u mě velkou roli nervy, přestože jsme použili ochranu, tak nám praskla. Teď hlavně klid, kup si test. Negativní výsledek mě uklidnil a ms jsme dostala cca 10 dní po testu.

    Dle zkušeností žen, první styk může posunout menstruaci.

    Na základě toho všeho jsem si začala měřit teplotu a naučila jsem se poznávat ovulaci a od té doby jsem v klidu. Do toho jsem objevila kalíšek a i ms je teď něco, o čem ani nevím.

  • Já nedávno řešila úplně to stejné. Měla jsem zpoždění měsíc. Menstruace se dostavila. Zpoždění bylo asi díky prvnímu styku. Radši jsem si dělala 2 testy, byly negativní. I gynekolog mi to potvrdil. Ale určitě doporučuji si udělat ten test, hned budeš klidnější. Hodně štěstí :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se