První sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #415575 21.5.2022 23:11

Ahoj holky , mohu se zeptat , kdy jste měly poprvé sex ?
Je mi 25 let a připadám si jak Marťan, že jsem sex neměla , není to tak , že bych nechtěla , ale prostě to nějak ještě nevyšlo .

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to hodně individuální. Někdo má první styk hned v 15 a někdo třeba právě ve 25. Důležité je, abys na to byla doopravdy připravená, nemyslím si totiž, že v 15 je si holka 100 % vědoma, co vlastně dělá. Já jsem měla první sex koncem 17 let a klidně bych počkala i déle, protože až ve dvaceti jsem si začala plně uvědomovat tu podstatu sexu a začala jsem si ho doopravdy užívat. Takže za mě není nikdy správný věk, spíše přijít na tu ideální dobu pro tebe a nejlépe i ideálního partnera.

  • Já v 16letech....v 25letech už jsem měla 4roky stálého partnera. Ale vůbec bych to být tebou neřešila, prostě někdo dřív někdo později. Hlavní aby toho člověk nelitoval, že "to " bylo s tam tím a ne až s tím druhým. Prostě ono nic neuteče ;-)

  • Ahoj, 23 a také ještě nic...Nicméně mám sestru, které je už 30 a také stále nic...Vím, jak se cítíš, u mě se už i dvě doktorky divily, když jsem jim přiznala, že styk stále nebyl. Ale co, raději si počkám na toho pravého, než abych o to přišla s někým, se kterým se na to ještě necítím. Lidí, kteří začali svůj sexuální život později je spousta...z mediálně známých osobností mě napadá třeba Adriana Lima (topmodelka), ta byla pannou do 27, nebo třeba Lisa Kudrow (Phoebe z Přátel), ta čekala až do 32...

  • Já ve 28, hlavně neřeš věk. Každý to máme jinak a nelituju, že jsem čekala. Stálo to za to :)

  • Já v necelých 19 letech. Teď je mi 21 a kez bych byla ještě panna :-D
    Fakt nespechej, ono vyspat se hned s někým je lehký, ale myslím si, ze to není nutné. Ve vztahu si počkej, pokud nechce čekat partner, tak te tolik rad nemá a vykašli se na něj. Hodně lidi pak lituje. U mě je to taky tak :)
    Podle mě být v 25 pannou není nic spatneho. Spis ti závidím.. byla bych zas hned taky :-D
    A udělej to, až se na to budeš cítit, opravdu to budeš chtít a budeš vědět; ze i on má fakt rad tebe. A ne proto, ze už je to dlouhý, a je ti “dost” apod:-)

  • Nylf31.5.2022 14:25

    Na sex se nemá spěchat, ale pokud by si chtěla zažít orální sex s mužem, mohu domluvit svého milence stačí se ozvat....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se