Proč neodpovídá

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196617 7.10.2020 0:19

Ahoj holky,prosím o radu, už jsem z toho nešťastná. V létě jsem se seznámila s jedním klukem, (on 27 já 21) na jedné akci. Pokukovali jsme tam po sobě, ale zůstali kamarádi. Bydlíme daleko od sebe a říkala jsem si, že se nebudu radši o nic pokoušet. Jenže jsme si začali psát. A tady je ten problém. On je starší, hodně pracovně vytížený. To samozřejmě respektuju, ale odpovídá mi jednou za 2 dny. Snažila jsem se mu to naznačit, omluvil se, že toho má hodně, a nezlepšilo se to. Ale vyšlo to tak, že jsme se znovu viděli naživo, a bylo to skvělý. Došlo i na pusu. Jenže to byl jeden den a teď se všechno vrátilo do starých kolejí. Zase neodpovídá. Nechci vypadat jako stíhačka, ale unavuje mě to. Naživo je skvělý, ale ta vzdálenost je na nic. Ještě s tímhle jeho chováním. Chce, abych za ním přijela na víkend, a vím, že mu nejsem jedno a záleží mu na mně. Nebo jsem si to aspoň myslela, ale teď mi tím nepsaním začíná vrtat hlavou jestli o mě vůbec stojí. Je to u kluků normální? Mám mu věřit že fakt nemá čas a není to puberťák co je závislý na telefonu, nebo se na něj vykašlat? Neměl by o mě bojovat, když chce abych za ním přijela?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • babillage7.10.2020 0:40

    Nema zajem.
    Mozna o zpestreni by zajem mel, ale to je vse.
    Kdyby opravdu chtel vic, snazil by se. Ostatne jako kazdy (u muzu to plati dvojnasob)
    Jeste bych chapala neodpovidat v prac.dobe, ale 2 dny? Kdyby mel zajem, nezapomnel by odepsat 2 dny.

  • Francy7.10.2020 7:08

    Nebyly ty doby, kdy neměl každý v ruce mobil, lepší? Můj kamarád to má taky takhke, je moc hodný a opravdu pracovně vytížený + má svoje koníčky a nemá tolik času sedět na zadku u telefonu a vypisovat si. Copak je důležitější, co napíše než jak se chová když jste spolu? 🤦‍♀️ Tahle doba je fakt postavena na hlavu.

  • terryk7.10.2020 14:04

    Chlap, kterej o tebe stojí, by si čas na psaní určitě našel, i kdyby byl v současné době zaměstnán na hygieně na trasování nakažených :-) z mého pohledu v tom něco smrdí.

  • Za mě nemá zájem.. vážný ne. Kdyby byl do tebe blázen tak si najde čas napsat ..i na záchodě kdyz to tak povím 🙂 mám velmi vytizeneho pracovne manžela ale vždy mi zvedne telefon i kdyby jen rekl promiň teď nemůžu a hned zavěsil a nebo napíše jen teď nemůžu. Ale odepíše... Když měl o mě zájem... a nechodili jespolu vždy si našel čas a byl doslova hladový mých SMS a psal i tak hodně mě. A to nám bylo 27.. za mě nemá zájem , vážný ne, jen na sex .

  • Člověk může být pracovně vytíženy, ale v tomto případě to je jen výmluva. Na začátku by to mělo nejvíce jiskřit. Spíše bych mu nepsala.

  • macicekkajik9.10.2020 11:07

    A není lepší se zeptat toho dotyčného, zda má zájem či ne. A nespekulovat v internetové poradně, zda zájem má nebo ne. Lidé jsou různí a co je pro jednoho hračka, pro druhého to může být problém, i když je zamilovaný.

  • Nemít čas napsat SMS? Tomu snad nemůže nikdo věřit. Když chci, odepíšu. A hlavně, odepsat je slušnost ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se