Problém se zvlhnutím

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390075 18.9.2018 20:41

Ahoj Womenzonky!
Mám problém - před sexem mi nejde zvlhnout. A nejde o to jak dlouhá je předehra, partner mě vzrušuje ale já prostě nezvlhnu. Musíme používat kokosový olej protože jinak mám pochvu úplně dodřenou a bolí to, jak jsem suchá.. :( Beru antiko ale tyhle problémy jsem měla už před ní... máte to taky některá stejně? :(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dříve jsem měla stejný problém jako ty, ale pak se to z ničeho nic zlepšilo a teď už je to v normálu. Myslím že to není vůbec tvá chyba někdo prostě nezvhlne. Zkuste s partnerem třeba lubrikační gely to by mohlo pomoci.:-)

  • stupidiack19.9.2018 8:46

    Některé ženy mají celý život problém se zvlhnutím, ať je partner sexy sebevíc .. Teď v těhotenství jsem poprvé použila lubrikační gel, protože mě trápila suchost a bolest. Je to lepší, jen mě to poslední dobou dost pálí, asi alergická reakce nebo mi prostě tato značka nesedí. :-/ Asi taky zkusím ten kokosák. ;-) Ale pokud ti to vyhovuje, tak proč bys na tom něco měnila? :-)

  • Zkus lubikační gel a snad se to časem zlepší. Lubrikant tě zvlhčí dostatečně a na delší dobu než kokosák, pokud si pořídíš kvalitní.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 185 odpovědí a 410 177 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se