Problém s usínáním

Otázku položila: Anonymní uživatelka #269344 10.9.2018 14:40

Ahojky holky, v poslední době mám hrozný problém s usínáním :-( Včera jsem šla spát o půl desáté a ještě ve dvě ráno jsem se převalovala a nespala, no a v 6 ráno už zase vstávám se synem.
Měla jste některá podobný problém? Co to způsobovalo popřípadě co se s tím dá dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack10.9.2018 14:52

    Za nespavost může hodně faktorů. Hlavně stres, přemýšlení nad problémy a tak dál. Taky jsem dnes byla od půlnoci vzhůru a už neusnula ..

  • bibinv10.9.2018 15:11

    Mně pomohly Bachovy antistresové kapky a večerní popíjení meduňkového čaje. Před 14 dny jsem taky nespala, čekal mě nástup do nové práce. Je to hodně o tom přemýšlení nad starostmi.

  • Ja tim trpela v tehu, tak v osmem mesici, proste ne a ne zabrat a to bylo vse OK. Kolikrat jsem byla vzhuru do 3-4 do rana a pak v 9 normalne vstavala.. A od te doby tak jednou za pul roku, jeden az dva dny... Vzdy to prejde a neprisla jsem na to, proc se to deje :-)
    Jinak kdyz nemuzu usnout, tak vstanu, pustim TV, vyvetram, najim se, napiju, vycuram a po pul hodine jdu spat a usnu. :-D

  • Už aby nám domů přišla výplata a my mohli od https://www.univers.cz/plisse/ objednat plisé. Těším se na to až budeme v pohodě usínat a nic nás ze světel nebude rušit. Bydlíme totiž na celkem hodně osvětlené ulici a to na to usínání není pravda vůbec ideální. Musíme s tím už něco udělat, a to rychle.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 183 odpovědí a 410 171 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se