Problém s klukem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390474 29.9.2018 20:54

Ahoj. Asi před měsícem jsem se rozešla s klukem a začali jsme si psát tak týden před rozchodem s mým ex. S přítelem jsem nebyla šťastná už dýl, ukončila jsem to. S mým ex jsme se rozešli protože prostě měl jiné priority, ale bylo mu 15 v té době, teď mu je 17 a mně taky. Byla jsem po rozchodu s ním strašně na dně, milovala jsem ho i dlouho po tom a to je možná důvod proč se děje to co se děje.
Každý den si píšeme a nevím proč, ale prostě mě to k němu kope, vrací, prostě ho chci, chci být zas s ním a není to nic porozchodového.. i po tom co jsem se s tím ex rozešla jsem ho milovala asi ještě 4 měsíce dokud jsem si nenašla toho dalšího.
Psali jsme si a on, že toho teď všeho lituje, že byl prostě hloupý že se ke mně tak choval, a je ke mně prostě uplně hodný, dřív byl fakt dost zlej, takovej ten klasickej bad boy.. a teď mi píše fakt moc hezky, ozývá se každé ráno a píšem si hezký věci. Myslíte, že ke mně furt něco cítí? Podle toho co píše?už jsme se domluvili že půjdeme ven a tak.. píše mi když je s kamarády že by byl radši se mnou... myslíte že tam furt něco je?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 187 odpovědí a 410 179 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se