Přítel a krize

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422433 14.10.2019 23:06

Ahojte, je mi 19 let a mám problém. Jsem s přítelem skoro 3 roky, byly už i nějaké rozchody, ale vrátili jsme se k sobě.. Momentálně máme krizi, nebo teda přítel ji má a já už nevím co dělat. Byla jsem s přítelem domluvená, že spolu jeden den po dlouhé době budeme, ale bylo mi zle, tak jsem řekla, že za ním asi nedojdu. Měl dojít on, ale šel někam s kamarády, tak mě to mrzelo a nemám teď nejlehčí období, tak jsem byla z toho taková smutná. Dneska jsem šla po dlouhé době ven s kamarádem, kterého znám dlouhou dobu a potřebovala jsem se někomu vypovídat a bylo zle. Mám teď fakt hrozné deprese a já nevím co dělat, je na mě toho moc a do toho teď přítel. Začal si psát s holkama, seznamovat se a řekl, že má krizi, tak jsem se ho zeptala co teda mám dělat, jestli ho nechat být a ozve se mi až sám bude chtít. Jeden den jsem mu nepsala vůbec, protože jsem potřebovala přijít na jiné myšlenky a netrápit se tím, nemám chuť na jídlo, nemám chuť na nic. Na což mi řekl, že se k sobě budeme chovat jakoby se nic nedělo, že chce ať ho to přejde. Jenže jak se mám chovat normálně, jak mám být usměvavá a mít vůbec chuť se s ním vidět, když je to teď taková dusná atmosféra a mně je z toho akorát zle. Nejsem člověk, který se umí přetvařovat a dělat jakoby by nic nebylo, když ten problém je.. Potřebovala bych radu co mám dělat, co byste dělaly vy, cokoliv co by mi mohlo pomoct...Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja byt tebou, asi bych se na to vykaslala a odesla bych od nej. I to ze uz jste se rozesli a zase vraceli o tom neco vypovida a to jak se momentalne chova neznaci nic dobreho. Je to mlady kluk a vypada ze zatim nestoji o to se usadit s jednou holkou... Nenech se sebou vlacet a takovym zpusobem se ponizovat..

  • Francy15.10.2019 8:20

    Souhlasím s holkama, proč bys měla ztrácet čas s někým, kdo si píše s jinýma a už jste se párkrát rozešli? Nevypadá to na nějaký pevný základ vztahu. Začali jste si když ti bylo 16, od té doby se jistě dost změnilo. Tyhle pubertální vztahy stejně většinou nevyjdou, kluci si chtějí užívat a vztah je omezuje. Ber to jako zkušenost, v budoucnu za ni budeš ráda ;-)

  • Ahoj, tak na začátek mi prijdes hodně mladá na to, resit takové problémy ve vztahu...
    Asi by jsem si s přítelem promluvila, pokud ty mas chuť to zachraňovat a on si pak píše s jinyma holkama, asi by jsem se na to vykaslala a soustředila se na sebe, skolu,... V takovém věku resit problémy ve vztahu je opravdu brzo. Možná přítel není “vydováděný” a vztah ho omezuje,...
    Pronluvte si, určete si, jak to mezi vami bzde s jestli má i on chuť vztah zachránit a pracovat na něm. Pokud nemá, tak by jsem energii dávala do něčeho jiného.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se