Přítel a ex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425726 14.10.2020 14:26

Dobry den, mám takový možná hloupý dotaz. Mám přítele, se kterým jsem půl roku. Co se tyče našeho vztahu, tak je všechno jak má být. Když jsme spolu začínali, tak se mi svěřoval o své bývalé přítelkyni, takovým způsobem, že mi o ni psal romány. Pak jsem ale zjistila, že už spolu nejsou tři roky. Byli spolu 5 let a byla to jeho první, což asi bude důvod, proč na ní nezapomene, to ale jistě chápu. Kámen úrazu je, že když jsem šla k němu domů poprvé, tak jsem si všimla, že má pořád vystavené fotky té bývalé, ze začátku jsem to neřešila, protože náš vztah ještě byl na začátku a myslela jsem si, že pak je vyhodí nebo popřípadě schová, abych je neviděla. Uběhl půl rok a fotky pořád vystavené. Miluju ho a vím, že i on ale poslední dobou mi to nějak začalo vadit. Když spolu ležíme a já musím koukat na jeho bejvalou. Jednou jsme se o něčem z legrace dohadovali a on zmínil mého ex, tak jsem zmínila i já jeho, co se tyče vzhledu( dělali jsme si z toho srandu) a on řekl počkej...a koukl se na ty fotky, aby se jako asi ujistil, jak vypadala, což mě dostalo, tak jsem na to negativně zareagovala s tím, že asi na ni pořád myslí, když ji tam má a viděla jsem, jak mu ztuhl obličej a řekl tak je vyhoď...a dal nic. Možná zním, jako nějaká hysterka ale myslím, že ani jemu by se tohle z mé strany nelíbilo. Otázka zní, zda mu o tom říct, nebo prostě počkat, až si to uvědomí sám. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik14.10.2020 14:31

    To není normální, že měl tak dlouho vystavené fotky své ex, i když už chodil s tebou. Určitě bych si s ním o tom promluvila, protože čekání a nějaké náznaky jsou na nic. On tobě, ani ty jemu do hlavy nevidíte, a když je nějaký problém, tak se má o něm mluvit, aby se vyřešil. Nějaké čekání co bude, je k ničemu.

  • Francy14.10.2020 14:56

    Myslím, že stále není vnitřně vyrovnaný s rozchodem se svojí bývalou a ty si možná je náplast, která mu má pomoci :-( Teprve až se skutečně s rozchodem vyrovná, tak může mít další plnohodnotný vztah, nyní ho nemá, protože má evidentně v hlavě ji. Byla jsem v takovém vztahu a po par měsících to ukončila, protože to bylo k ničemu. Dlouho po mě byl sám a nyní má přítelkyni několik let a vypadá mnohem vyrovnanější.

  • osobně nechápu schovávat a vystavovat si fotky své ex tolik let a ještě si tam klidně dovést novou přítelkyni. Osobně by mi to bylo blbé, aby můj nový partner koukal an fotky mého ex.
    takže je i otázkou, zda na ni zapomněl nebo spíš jen doufá, že ji nějak získá znovu zpět (pokud se s ním třeba rozešla ona).
    možná bych spíš zkusila, zda si enchce vystavit i nějakou tvoji/vaši společnou fotku.

  • Rebeca14.10.2020 22:09

    Mela jsi jit a vyhodit je, jak rikal, a u toho sledovat, jak by se tvaril. :D

    Souhlasim s tim, co uz tu padlo. Ne, fakt neni normalni, mit vystavene fotky ex, neni normalni o ni sepisovat romany nove pritelkyni, a po trech letech na ni byt takto fixovany uz tuplem ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se