Pozitivní TT a bolesti břicha, jako když má přijít MS

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395055 2.10.2018 16:42

Dobrý den všem,

potřebuju radu, je podle Vás normální, že mě ve 2. měsíci těhotenství stále bolí v podbřišku, jako by měla přijít MS? Mám zpoždění teprve týden, TT pozitivní. Má to tak být a nebo je něco špatně?
Mám strach z potratu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak jsi vypocitala ten druhy mesic?
    Jinak vzdy a vsude se rika i pise - pokud je to tehotenstvi zdrave, udrzi se. Pokud je tam nejaka chyba, priroda s tim udela sve.. Ruzne takove bolesti byvaji normalni, pokud nespinis nebo nekrvacis myslim ze je to na dobre ceste. Nestresuj se.
    Drzim palce aby bylo vse v poradku.

  • buccaneerka22.10.2018 17:11

    Je to normální. Já jsem měla dokonce bolesti každý měsíc v době, kdy jakože měla přijít ms, asi až do 4. nebo 5. měsíce. Dokonce jsem měla na začátku těhotenství i velmi ostré bolesti v podbřišku, ale nikdy to netrvalo v kuse víc než pár minut. A mám zdravou holčičku a těhotenství jsem měla bez problémů.

  • Mě to trvalo nejmíň do 6.,7. týdne a vždy vše v pořádku, je to normální ;-)

  • stupidiack3.10.2018 10:11

    Nestresuj se, jak bylo psáno výše - pokud máš být těhotná, tak těhotná budeš. Pokud ne, příroda to zařídí za tebe, i když by ses sebevíc snažila. Stresem a nervozitou to budeš ještě zhoršovat a třeba si to přivoláš. :-)

  • V tomto období, teda na začiatku tehotenstva bývajú také bolesti bežné, pretože sa začína pomaly rozťahovať maternica. Spravidla sú tieto bolesti tupé, nepravidelné. Pokiaľ by začali pravidelné silné a ostré bolesti, špinenie alebo dokonca krvácanie, treba vyhľadať lekársku pomoc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 187 odpovědí a 410 179 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se